Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jak daje dwa bary to po co jest dobra. Sprawdź czy jest iskra, czy niema pomyłki w ustawieniu rozrządu i zapłonu- czyli to co było rozbierane przy montażu uszczelki . Piszesz na dziale LPG - więc jeśli masz LPG próbuj na nim odpalić, sprawdź układzik odcinający zasilanie wtryskiwacza benzyny podczas pracy na LPG.
- pablomed
- Members
a ta kostka co jest na kopule od zaplonu to ona powina sie znajdowac u gory czy na dole ? Bo przed rozebraniem mialem ja u gory ale wiekszosc osob mowi ze to mialo byc na dole i dlatego ciezko mi paliJak wy uwazacie
- mimik133
- Czytacz
Polecam sprawdzić pompe paliwa, silnik krokowy i instalacje elektryczną oraz komputer gazu. miałem podobny problem i diagnoza mi postawiona brzmiała "ja
... masz chłopie szczęście że ci się auto nie zapaliło" cała elektryka do wymiany plus komputer gazu. Auto mi odpalało na benzynie ale bez wciskania pedału gazu gasło a na LPG trzymało cały czas 2000-2500 tyś obr. wkońcu w ogóle nie chciało zapalić 
... masz chłopie szczęście że ci się auto nie zapaliło" cała elektryka do wymiany plus komputer gazu. Auto mi odpalało na benzynie ale bez wciskania pedału gazu gasło a na LPG trzymało cały czas 2000-2500 tyś obr. wkońcu w ogóle nie chciało zapalić 
Ostatnio edytowano 23 mar 2013, o 19:47 przez MasterChef, łącznie edytowano 1 raz
Golf III 1994r. !.6 Bp + LPG
- MasterChef
- Berbeć
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)