? Pompa Paliwa się zalana cza i pompuje (paliwo jest) Iskra na świecach jest nie wiem co jest proszę o pomoc Golf 3 1,6 KAT CL 1993 + GAZModerator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Nie odpala mk3 POMOCY!!!!
Witam serdecznie mam problem wczoraj normalnie mój golfik działał a dziś nie mogłem z rana go odpalić
? Pompa Paliwa się zalana cza i pompuje (paliwo jest) Iskra na świecach jest nie wiem co jest proszę o pomoc Golf 3 1,6 KAT CL 1993 + GAZ
? Pompa Paliwa się zalana cza i pompuje (paliwo jest) Iskra na świecach jest nie wiem co jest proszę o pomoc Golf 3 1,6 KAT CL 1993 + GAZ- owsik89
- Berbeć
siema,kiedys mialem tak ze przejechalem 100km,zgasilem normalnie i po pol h chcialem dalej ruszac i nic z tego,krecil pompka pracowala ale nie palil,okazalo sie ze to monowtrysk nie trybil,sprawdz,mysle ze to moze byc to
- suchy2611
- Berbeć
Re: Nie odpala mk3 POMOCY!!!!
owsik89 napisał(a):Witam serdecznie mam problem wczoraj normalnie mój golfik działał a dziś nie mogłem z rana go odpalić? Pompa Paliwa się zalana cza i pompuje (paliwo jest) Iskra na świecach jest nie wiem co jest proszę o pomoc Golf 3 1,6 KAT CL 1993 + GAZ
wyjmij środkowy kabel z kopułki tzn ten co idzie do cewki i poproś kogoś żeby przekręcił kluczykiem jak będzie iskra to sprawdź kopułkę i palec czy nie jest przepalony
- PabloSBT
- Members
nie miałem nigdy z rana przy mrozach problemu odpalić
a iskrę sprawdzałem na każdym kablu
tak poza tym dalej nie odpala
dokładnie jest coś takiego jak Przekręcam stacyjkę kreci kreci nagle łapie łapie łapie ale nie da rady załapać myślę ze to przyczyna (Czujnika Temperatury) Co sadzicie
?
a iskrę sprawdzałem na każdym kablu
tak poza tym dalej nie odpala
dokładnie jest coś takiego jak Przekręcam stacyjkę kreci kreci nagle łapie łapie łapie ale nie da rady załapać myślę ze to przyczyna (Czujnika Temperatury) Co sadzicie
?- owsik89
- Berbeć
tego nie wiem jutro umówiłem się z mechanikiem zobaczymy co będzie możne uda się odpalić
ale przy odpalaniu kolega przyuważył ze tam gdzie idą kable od świec przy tej kopułce jak przekręcam stacyjkę i odpalam to idą iskierki malutki ( to możne być przyczyna spięcie czy co nie wiem) co myślicie?
ale przy odpalaniu kolega przyuważył ze tam gdzie idą kable od świec przy tej kopułce jak przekręcam stacyjkę i odpalam to idą iskierki malutki ( to możne być przyczyna spięcie czy co nie wiem) co myślicie?
- owsik89
- Berbeć
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)