panowie mam taki problem jakieś dwa trzy miesiące temu poszla mi pompa paliwa i jeżdziłem tylko na gazie w taką piżdziawę nie miałem gdzie wymienić teraz kupiłem pompę paliwa i ją wymieniłem odpaliłem i chodził na biegu jałowym , rano jadąc do pracy przełączyłem na benzynę i zgasł odpaliłem i znowu zgasł a potem już wcale niechciał zapalić na benzynie na gazie ok.dzisiaj rano przekręcałem parę razy zapłon żeby pompa podała paliwo i odpalił chodził na benzynie chciałem się przejechać wrzucam jedynkę ruszył i zgasł przełączyłem na gaz i odpalił ponownie na benzynę i znowu nic czy to może być filtr paliwa
dzisiaj wymieniłem filtr paliwa i nic nie pomogło odpaliłem dziś go na gazie a pompa wtedy pracuje wyciągnołem wężyk od filtra a z filtra nic nie leci tak jakby nie podawało paliwa jest to mozliwe ze do pompy odwrotnie podłączyłem te dwa wężyki przy pompie albo żle się skręcił ten w baku
No to jeszcze zresetuj kompa (jeżeli nie wiesz jak, to poszukaj na forum, żeby nie było zbyt łatwo... ). jeżdżąc cały dłuższy czas na LPG mogły mu się "rozjechać" mapy zapłonu i wtrysku
Dowolne urządzenie, uszkodzone w dowolny sposób (z wyjątkiem całkowitego zniszczenia),będzie doskonale działało w obecności wykwalifikowanego personelu naprawczego.
Dowolne urządzenie, uszkodzone w dowolny sposób (z wyjątkiem całkowitego zniszczenia),będzie doskonale działało w obecności wykwalifikowanego personelu naprawczego.
a pompa chodzi? jak bys zle podlaczyl w baku to auto by nie odpalalo ale przy filtrze bena powinna leciec. Sprawdz czy masz napiecie na kostce przy pompie
pompa pracuje jak przekręce zapłon to buczy 2 sek a jak chodzi na gazie to słyczę jak w baku pracuję to wyciągnę przewody od pompy i zobaczę czy podaje paliwo