Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
mułowaty na benzynie
witam mam następujący problem mój golfik z silnikiem 1.6 strasznie go muli na benzynie gdy zrobię mu reseta czyli odłączę akumulator na noc to jakiś czas jest ok , później znowu jest to samo. Pompke paliwa mam nową czujnik temp też wymieniony, może to sonda lambda ale czemu po odłączeniu akumulatora przez jakiś czas jest oki
- bunia28
- Czytacz
jest OK bo komp pracuje i dobiera sobie nastawy
w sumie to dobiera szybko nowe nastawy ażsie nagrzeje silnik
najlepiej podpiac VAG i zczytac błędy
te silniki nie mająwielu czujników wienc diagnoza będzie szybka
ps to żę czujnik temp nowy to nie znaczy że jest oki
w sumie to dobiera szybko nowe nastawy ażsie nagrzeje silnik
najlepiej podpiac VAG i zczytac błędy
te silniki nie mająwielu czujników wienc diagnoza będzie szybka
ps to żę czujnik temp nowy to nie znaczy że jest oki
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
a możesz coś więcej napisac na ten temat jaki to przekaźnik jak go podłączyć był bym wdzięczny
[ Dodano: 2015-06-26, 23:07 ]
odpiąłem wtyczke od sondy lambda i odłączyłem na chwile akumulator było o niebo lepiej po ponownym podłaczeniu wtyczki znowu muli nie może sie wkręcić na obroty , świece okopcone na czarno.
[ Dodano: 2015-06-26, 23:07 ]
odpiąłem wtyczke od sondy lambda i odłączyłem na chwile akumulator było o niebo lepiej po ponownym podłaczeniu wtyczki znowu muli nie może sie wkręcić na obroty , świece okopcone na czarno.
- bunia28
- Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)