Witam
Mam założony w moim 1.8 mikser 32 mm palnikowy.
Nie jest on za mały ?
Jaki powinien być poprawny ?
reduktor LANDI RENZO SE81 do 100kw (136km)
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Poszperałem w necie i znalazłem ze w 1.8 stosuje się średnicę 34, 36, 38 mm ,a 32m jest do 1.6.
Tak zwężka może "mulic" auto ?
Tak zwężka może "mulic" auto ?
-

Radekb351 - Gaduła
Przeczytałem trochę wątków i dowiedziałem się ze 32 mm to za mało.
Optymalnie jest 36mm a gazownik założył małą średnice palnika żeby łatwo było mu to wystrojic.
Optymalnie jest 36mm a gazownik założył małą średnice palnika żeby łatwo było mu to wystrojic.
-

Radekb351 - Gaduła
Dokładnie jest tak jak napisałeś. 32 mm to słomka do oddychania - silnik się dusi
Dobrze chodzi tylko na wolnych - łatwo ustawić. Zakładaj bez obaw 38, a w kwestii późniejszej regulacji to albo sam albo kumaty gazownik, z interfejsem do Twojej instalacji jeśli to II generacja. Odzyskasz z 5-10 koni na obu paliwach a spalanie powinno spaść około litra na 100
Dobrze chodzi tylko na wolnych - łatwo ustawić. Zakładaj bez obaw 38, a w kwestii późniejszej regulacji to albo sam albo kumaty gazownik, z interfejsem do Twojej instalacji jeśli to II generacja. Odzyskasz z 5-10 koni na obu paliwach a spalanie powinno spaść około litra na 100- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)