gazownik załorzył mi instalasje bingo jednopunktowy wtrysk
i teraz pytanko bo zatankowałem butle w kole do pełna około 26 litrów
po przejechaniu 110 km zaczeła migac rezerwa gdzie zaczyna migac przy 10L w baku
niemam wskaznika zurzycia LPG jak dlamnie to spalanie zawielkie jest na silnik 1.4 taniej pojade na bezynie nawet 98"
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
k-m-r1, nie przjemuj sie tym, tak sie dzieje na poczatku po założeniu instalki... zatankuj do 3 razy i poznej podjedz do Gazownika na regulacje..
-

Legionista - Members
nie patrz na rezerwe tylko jeźdź na kilometry u mnie zaczyna kontrolka migać po przejechaniu 80 km po tankowaniu do pełna a nie chce mi się jechać na ustawianie rezerwy
-

pawelek03576 - Gaduła
Dzięki podsuneliscie mi pomysł bede jezdził na lpg aż mi zgasnie i bobacze ile przejechałem w tedy będzie chyba najbardziej miarodajne
pawelek03576, czyli gazownikowi mogępowiedziec by przesta
wił rezerwe? bo czasem o kilometrach moge zapomnieci zonk
pawelek03576, czyli gazownikowi mogępowiedziec by przesta
wił rezerwe? bo czasem o kilometrach moge zapomnieci zonk

Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
oczywiście że możesz powiedzieć żeby Ci ją wyregulował
a benzyny powinieneś mieć powyżej rezerwy bo pompa paliwowa cały czas chodzi a jak nie będzie miała paliwa to się zatrze
a benzyny powinieneś mieć powyżej rezerwy bo pompa paliwowa cały czas chodzi a jak nie będzie miała paliwa to się zatrze
-

pawelek03576 - Gaduła
mnie siweci sie rezerwa jak mam do pełna hehe patrz na kilometry ja jezdze az juz sie nie da przekroczyc 3 tys i wl benzyne
a oto moj golfik : http://www.golf3.pl/topics2/moj-golfik- ... t15826.htm
- waszka1985
- Badacz tematu
spalanie autkajest na poziomie 8.5 L tyle żemarnie idze pod góre
3 osoby 2dorosłe i dziecko pare kg bagażu niewielkie wzniesienie 4 bieg aa z biedą wyprzedzałem malacza gdzie jechała jedna osoba
trasa wrocław kłodzko przy wiekszych wzniesieniach 3 bieg rady nie dawał wienc bezynke przełanczałem
i moje kolejne pytanko do doświadczonych gazowników dlaczego z lpg na pb nie szarpie a z bezyny na lpg silnik przytrzymuje? domyślam sie że to normalne ale \czy ktos to mi wytłumaczy/
3 osoby 2dorosłe i dziecko pare kg bagażu niewielkie wzniesienie 4 bieg aa z biedą wyprzedzałem malacza gdzie jechała jedna osoba
trasa wrocław kłodzko przy wiekszych wzniesieniach 3 bieg rady nie dawał wienc bezynke przełanczałem
i moje kolejne pytanko do doświadczonych gazowników dlaczego z lpg na pb nie szarpie a z bezyny na lpg silnik przytrzymuje? domyślam sie że to normalne ale \czy ktos to mi wytłumaczy/
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)