Witam. Czytałem posty o zakąłdaniu gazu, ale nie znalazłem nic o silniku 1.8 90KM.
Mianowicie posiadam golfa III 1.8 90KM 8 zaworów z 97' i mam pytanie. Jaki będzie najlepszy gaz do mojego golfika (kombi) i na jakim poziomie będzie wachało się spalanie. Proszę o pełną kofigurację i odpowiedź czy każdy monter gazu może mi dana konfigurację zamontować. Dziękuję i przepraszam jesli coś napisałem nie tak, wkońcu to mój 2 post na tym forum.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Czesc.Spokojnie mozesz zakladac instalacje drugiej generacji czyli z komputerem,nie baw sie w zadna sekwencje bo nie ma sensu.A spalanie w miescie nie powinno przekroczyc 12l LPG trasa okolo 9l ja tak mam w tym samym silniku co Twoj.
Pozdro.
Pozdro.
- waldi73
- Berbeć
Witam ja mam instalacja firmy BRC i nie moge w ogole na to nazekac, jest elektroniczny wtrysk gazu i pali mi na kolach 15 195 szerokich 10,5litra maksymalnie takze jest to dobry wynik. Podobno do silnikow VW BRC jest najlepsze razem z Lovato.pozdrawiam
- Uree
- Czytacz
a co panowie sadzicie o firmir landi
bo chce załozyc gaz do golfa 1,4 i zaproponowano mi zestaw z komputerem les 04, reduktor le 98, emulator wtrysku z odcieciem i fajny przełacznik z poziomem paliwa i reszte za 1500zł na 1 punktowy wtrysk.
czy warto załozyc cos takiego niech ktos sie wypowie
www.landi.pl
bo chce załozyc gaz do golfa 1,4 i zaproponowano mi zestaw z komputerem les 04, reduktor le 98, emulator wtrysku z odcieciem i fajny przełacznik z poziomem paliwa i reszte za 1500zł na 1 punktowy wtrysk.
czy warto załozyc cos takiego niech ktos sie wypowie
www.landi.pl
Średnie spalanie 7,5>8l lpg /5,8l pb
- dziabi3
- Members
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)