Witam mam pytanie czy ktos zakladam centralki inne niz producenta instalacji lpg ? tzn metoda dziala ta sama ale np firma rozna.
Bo mam rozne centralki o tym samym dzialaniu (na przygazowke) i ciekawi mnie czy cos moze popsuc zakladanie "nie firmowej". (zaznaczam ze wszystkie sprawne pochodza z roznych aut poprostu)
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jak to jest z roznymi centralkami lpg
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
a to zależy jaki jest komputerek do LPG o ile to II generacja. Większość nowszych komputerków np Bingo ma własne dedykowane włączniki, do innych zakłada się uniwersalne typu LECHO WR, lub WRM lub STAG 2W, te ostatnie 3 można stosować zamiennie mają ten sam układ kabelki i tę samą wtyczkę. Tylko nie wiem co nazywasz centralką, dla jednych to jest określenie na przełącznik w kabinie, dla innych komputerek od II generacji pod maską.
- pablomed
- Members
mi chodzi o przelacznik w kabinie
bo mam rozne wersje ale roznia sie np miejscem diod jeden ma diode od pb po lewej stronie a po prawej od lpg a drugi na odwrot i ciekawi mnie czy to w czyms przeszkadza. jedna mam ustawiona tak by auto na lpg odpalalo ale wszystkie sa na ta przygazowke.
bo mam rozne wersje ale roznia sie np miejscem diod jeden ma diode od pb po lewej stronie a po prawej od lpg a drugi na odwrot i ciekawi mnie czy to w czyms przeszkadza. jedna mam ustawiona tak by auto na lpg odpalalo ale wszystkie sa na ta przygazowke.Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)