Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
eee... jakie wystrzały? polecam zakładać gaz nie-w-stodole-wujka-Staszka ja mam monowtrysk teraz mam mixer lovato, wczesniej był jakis stary szit i jakoś problemów z nim większych nei miałem, a juz tym bardziej do mnei nikt nei strzelał ; )
- ci-nek
- Gaduła
ci-nek napisał(a):polecam zakładać gaz nie-w-stodole-wujka-Staszka
po raz kolejny wychodzi zasada że instalacja ze złota nie będzie działać jak należy jak poskłada ją pan Heniu na kacu który LPG pierwszy raz widzi na oczy.
kumplowi do mietka w190 z 1.8 na wtrysku mechanicznym założyli gaz i nic nie strzelało chociaż powinno bo te silniki wybitnie nie lubią gazu
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
Mam takie pytanko, jak wyglada sprawa utraty mocy po zalozeniu lpg? Duza jest?
W wakacje planujemy pojechac z zona do Hiszpani (przez Alpy, Pireneje itp) i zastanawiamy sie czy te 75km pozwola nam dojechac pod te gory??
W wakacje planujemy pojechac z zona do Hiszpani (przez Alpy, Pireneje itp) i zastanawiamy sie czy te 75km pozwola nam dojechac pod te gory??

www.gtdesign.pl - zapraszam 

- northwest
- Berbeć
Smarowanie?
Chce instalacje 2 generacji STAGa (STAG-4 plus lub STAG-200)... Będzie to dobre?
Chce instalacje 2 generacji STAGa (STAG-4 plus lub STAG-200)... Będzie to dobre?

www.gtdesign.pl - zapraszam 

- northwest
- Berbeć
northwest napisał(a):Smarowanie?
Utrata mocy zależy od tego jaka jest zamontowana i wyregulowana wiadomo spadek mocy na II gen jakiś jest ale przy dobrze ustawionym gazie nie jest jakiś tragiczny.
Variant by ArroErtin \/
http://www.golf3.pl/topics2/variant-by- ... t45194.htm
_________
Fan Eminema, 50 Centa, Dr.Dre itd. ? Zapraszam!
www.shadyrecords.pl
http://www.golf3.pl/topics2/variant-by- ... t45194.htm
_________
Fan Eminema, 50 Centa, Dr.Dre itd. ? Zapraszam!
www.shadyrecords.pl
-

ArroErtin - Czytacz
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)