Witka
Dzisiaj zaczęło coś dziwnego się dziać z sekwencją a mianowicie włączył się jakiś alarm. Za każdym razem po wyłączeniu zapłonu, nie ważne czy silnik był odpalony czy nie, włącza się alarm z centralki elpidżi - 3 razy po 3 sygnały. miał ktoś już z takim czymś do czynienia? Możliwe jest że gazownik przy ostatnim ustawianiu gaziwa ustawił coś w rodzaju inspekcji która ma przypominać o zaglądnięciu do filtrów?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Inspekcja/przypomnienie serwisu?
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
-

kebs - Czytacz
u mnie pika ten sam głośniczek ale gaz jest
gdy jest mało gazu pika jak ciśnienie spadnie poniżej wymaganego do zasilania silnika - na zgaszonym silniku nie ma mowy żeby włączył się alarm rezerwy. poza tym przy alarmie rezerwy jest pikpikpik, tutaj są dłuższe przerwy pomiędzy poszczególnymi sygnałami
gdy jest mało gazu pika jak ciśnienie spadnie poniżej wymaganego do zasilania silnika - na zgaszonym silniku nie ma mowy żeby włączył się alarm rezerwy. poza tym przy alarmie rezerwy jest pikpikpik, tutaj są dłuższe przerwy pomiędzy poszczególnymi sygnałamiSarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
ja mam to samo jak wyjme kluczyk to 3 razy pikpikpik pikpikpik pikpikpik z tego co znalazłem na necie w jednym temacie jest to właśnie inspekcja że przejechało się ileś i cza do gazownika ja narazie to pieprza niech pika instalke mam stag 4 sekwencje. Ponoć gazownik może to skasować.
- walter5
- Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)