Moderator: Moderator

dodam jeszcze ze auto było u blacharza wstawiał progi i robił konserwacje i ja go odebrałem widziałem ze grzebał przy butli bo zegar i pokrywa była zdjęta  no ale chyba zakręcał zawór na butli . Jak odebrałem było oki stało sie to dwa dni po odbiorze tam tez stało auto dość długo odpięte od prądu itp dodam że w przeszłości zdarzyło mi się tak ale jakoś to przeszło
PaZi91 napisał(a):spróbuje ale wątpię czy to pomożedodam jeszcze ze auto było u blacharza wstawiał progi i robił konserwacje i ja go odebrałem widziałem ze grzebał przy butli bo zegar i pokrywa była zdjęta no ale chyba zakręcał zawór na butli . Jak odebrałem było oki stało sie to dwa dni po odbiorze tam tez stało auto dość długo odpięte od prądu itp dodam że w przeszłości zdarzyło mi się tak ale jakoś to przeszło
PaZi91 napisał(a):ale to schodzimy z tematu bo zegar mi jest nie potrzebny ja też liczę km , chodzi o to ze nie zawsze mi sie przełącza na gaz i jak się juz przełączy to świecą obydwie kontrolki ja powyżej na foto
 czerwona sie nie przejmuj musi wazne by swiecila ta od gazu.
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości