Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
gaz pokazuje caly czas rezerwe
witam posadam sekwencje lavato problem w tym ze od wczoraj wskaznik od lpg caly czas piszczy i pokazuje rezerwe miga czerwone i zielona lampka na przemian co to morze byc bak jest pelen patrzylem wszystkie bezpiecznikiod instalacji ok wymienione filtry pomocy
- kisiel212
- Czytacz
przy butli powinien być taki wskaźnik ile jest gazu w środku i właśnie jego musisz nastawić tak aby przy całym zatankowanym zbiorniku pokazywał max. odkręcasz chyba dwie śrubki i regulujesz albo w prawo albo w lewo nie pamiętam teraz. ja u siebie nie mam sekwencji ale butle to u każdego takie same.
moj-golf/rolling-stones-by-signum-t19653.html <= gwint, smoked front, świeże fotki ost strona
-

pood181 - Badacz tematu
no to pozostaje tylko odwiedzić gaziarza, sam nic nie zrobisz a on zapewne wymieni ci ten czujnik
moj-golf/rolling-stones-by-signum-t19653.html <= gwint, smoked front, świeże fotki ost strona
-

pood181 - Badacz tematu
Młotek i w butle w okolicy pływaka przywal pare razy zdrowo bo poprostu pływak sie zawiesił w pozycji dolnej, zdarza sie czasem.
-

Misiek_B - Czytacz
kisiel212, jak kręciłeś to miało pomóc i łatwo to samoemu ustawić bez przesady jechać z taką pierdółką do specjalisty. A jak się nie udaje to niestety musisz preśledzić kabelek od czujnika. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie był puszczony razem z przewodem lpg pod podłogą i po którymś otarciu się urwał.
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)