Witam wszystkich.
Mam taki problem z sekwencja. Odpalam samochód normalnie na benzynie ale (po 4 sekundach) w momencie załączenia się zaworu na butli i na parowniku silnik mi gaśnie i mam problemy z odpaleniem. Wydaje misie że go zalewa dostaje za bogata mieszankę. Dodam jeszcze że gdy odpalę samochód i wyłączę centralkę tylko na benzynę to samochód normalnie pracuje, a gaz włączam po przejechaniu dopiero kilku kilometrów i wtedy jest wszystko ok. Takie objawy mam tylko na zimnym silniku. Wtryskiwacze gazowe wymieniłem tydzień temu bo myślałem że to one puszczają mi gaz.
POMOCY

ale poczekaj na wypowiedz innych bo ja nie mam sekwencji!!! wiec ci nie pomoge,ale wyglada jakby moze czujnik temperatury ci padl,bo jak silnik cieply to i na gazie idzie a na zimnym za duzo paliwa dostaje i ci zalewa swiece.
  ale poczekaj na wypowiedz innych bo ja nie mam sekwencji!!! wiec ci nie pomoge,ale wyglada jakby moze czujnik temperatury ci padl,bo jak silnik cieply to i na gazie idzie a na zimnym za duzo paliwa dostaje i ci zalewa swiece.