PozdrawiamModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
Gasnie na gazie
Witam. Mój golf zaczął gasnać po odlaczeniu akumulatora gdyż wymieniałem postojuwki na ledowe. Problem nie wystepował wczesniej. Prosze o szybka odpowiec i pszepraszam za błędy
Pozdrawiam
Pozdrawiam-

Wiktor276 - Berbeć
moze masz słaby akumulator
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
dzieje sie tez na Pb
odlacz alumulator na 15 min podlacz go spowrotem odpal samochod bez dotykania pedalu gazu i poczekaj asz sie zagrzeje i wlaczy sie wiatrak chlodnicy i zgas auto... moze pomoze ..
odlacz alumulator na 15 min podlacz go spowrotem odpal samochod bez dotykania pedalu gazu i poczekaj asz sie zagrzeje i wlaczy sie wiatrak chlodnicy i zgas auto... moze pomoze ..to samochód wybiera kierowce a nie kierowca samochód 

-

arkadiusz87 - Badacz tematu
Hmm co do akumulatora to raczej jest dobry bo zwazwo kreci:) dodam ze nie slychac jest jak kiedys przy przelaczaniu z ben na lpg bylo slychac takie glosne pykniecie a teraz jest ale bardzo ciche ? Moze tu lezy probolem z lpg bo na benzynie nie gasnie jest wsio oki tylko na gazie cos go boli:)
-

Wiktor276 - Berbeć
a co ma ako do gasniecia auta?? odpalasz na ako i jego rola sie konczy.. tak jak pisza wyzej elektro zawor od gazu i pewnie tego cykniecie przez to nie slychac
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
można zprecyzowac to gasniecie
gasnie bo odrazu gasnie
czy gasnie bo pyrka kaszle i ciach zdechł??
może filmik
poprzednik zaproponował wyłączenie aku i nagrzanie auta do wentylatora i ja też polecam
jak by był problem to odłącz na chwile czujnik temp płynu chłodzacego
powinny obroty zmienic sie jak wpinasz wypinasz wtyczke
wypiecie wtyczki przez zcisniecie drucików palcami do srodka i wyjmujesz
gasnie bo odrazu gasnie
czy gasnie bo pyrka kaszle i ciach zdechł??
może filmik
poprzednik zaproponował wyłączenie aku i nagrzanie auta do wentylatora i ja też polecam
jak by był problem to odłącz na chwile czujnik temp płynu chłodzacego
powinny obroty zmienic sie jak wpinasz wypinasz wtyczke
wypiecie wtyczki przez zcisniecie drucików palcami do srodka i wyjmujesz

Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
No więc.zaczyna mi.gasnac gdy się rozgrzejei tylko na lpg np.dojezdzam.do skrzyżowania uciekam sprzęgło puszczał gaz auto gaśnie bez ułatwienia itp. Odnośnie elektrozaworow to jest.napięcie w obydwóch.na pracownik i filarze jednak pyka tylko ten przy parowniku i zauważyłem ze ten co.nie pyka obraca się wokół własnej osi konkretnie ta niebieska część co wychodzą wtyczki zasilające. Pozdrawiam i sorki za błędy bo na fonie:/
[ Dodano: 2012-06-21, 21:52 ]
Wie ktoc o co moze chodzic czy mam sam prubowac?
[ Dodano: 2012-06-21, 21:52 ]
Wie ktoc o co moze chodzic czy mam sam prubowac?
-

Wiktor276 - Berbeć
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)