Witam,
Jak w temacie, kupiłem filtr w sklepie na szybko i potem się zorientowałem, że to jest ten bez blaszki. Powinienem to zakryć chyba z dwóch stron? Tylko czym ?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Idż jeszcze raz do sklepu i kup taki jak ma być,a nie baw się w zaślepianie tego co masz.Filtr kosztuje ok 5 pln
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Aha. kosztował 10, ale spoko, 5 to raczej chyba w necie.
Właściwie to było tak, że wróciłem się po chwili jak pomyślałem, że ten jest bez blaszki. A goście twierdzili, że takich "już nie produkują" i można sobie zaślepić, nie miałem czasu dyskutować więc poszedłem.
... ściemniacze (mały sklep w wa-wie na Woli)
Pkt. 3 i 4 ogólnego regulaminu forum - prezesik25
Właściwie to było tak, że wróciłem się po chwili jak pomyślałem, że ten jest bez blaszki. A goście twierdzili, że takich "już nie produkują" i można sobie zaślepić, nie miałem czasu dyskutować więc poszedłem.
... ściemniacze (mały sklep w wa-wie na Woli)
Pkt. 3 i 4 ogólnego regulaminu forum - prezesik25
Ostatnio edytowano 1 lip 2013, o 22:25 przez przemke, łącznie edytowano 1 raz
- przemke
- Badacz tematu
idz oddaj filterek
teraz konto na allegro i szukasz ja kupiłem 3 filtry po 2.50 + 7 zł przesyłka ...
kupisz to co ma byc i kilka sztuk a bedziesz miał
teraz konto na allegro i szukasz ja kupiłem 3 filtry po 2.50 + 7 zł przesyłka ...
kupisz to co ma byc i kilka sztuk a bedziesz miał
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Konto mam od 10 lat
i tak tez poprzednio zrobilem jak Ty
Ale właśnie to mnie wkurza.. że każdą pierdołe muszę kupować na necie: obczajac oferty, logowac, sprawdzac, czekac na wysylke, chodzic na poczte bo zazwyczaj z listonoszem sie mine jesli to nie kurier

i tak tez poprzednio zrobilem jak Ty
Ale właśnie to mnie wkurza.. że każdą pierdołe muszę kupować na necie: obczajac oferty, logowac, sprawdzac, czekac na wysylke, chodzic na poczte bo zazwyczaj z listonoszem sie mine jesli to nie kurier

- przemke
- Badacz tematu
i tak jest taniej
ja ostatnio kupiłem 60 kopert bombelkowych wyszło mnie w sumie za 1 koperte koszt 30 groszy w sklepie najtaniej płace 70 gr wienc zaoszczdziłem na tym
tak bywa ktos na necie sprzeda 10 sztu i zarobi na każdej 1 zł w sklepie sprzeda 1 sztuke i zarobi 10 zł na jedno wyjdzie
taki biznes a niech sie trafi jeszcze lamus i kupi tak jak Ty
ja ostatnio kupiłem 60 kopert bombelkowych wyszło mnie w sumie za 1 koperte koszt 30 groszy w sklepie najtaniej płace 70 gr wienc zaoszczdziłem na tym
tak bywa ktos na necie sprzeda 10 sztu i zarobi na każdej 1 zł w sklepie sprzeda 1 sztuke i zarobi 10 zł na jedno wyjdzie
taki biznes a niech sie trafi jeszcze lamus i kupi tak jak Ty

Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)