Dzięki wielkie wszystkim za pomoc

Moderator: Moderator

teraz mam pod maska 1.8 T i pali 8-11 i nawet nie mysle o LPG heherafal9119 napisał(a):te silniki pala od 6 do 8przy kondret bucie
jakim pałowaniu co ty koles porownujesz bolid młodego wiesniaka do Wv???hetrollu napisał(a):jak masz pisac że przy pałowaniu pali 8L na setke to lepiej nic nie pisz
mi tyle palił i koniec dyskusji.
to cordoba a u mnie lałem pełen kocioł i wyszło 6.5 l /100. zakładajcie LPG dalej a za 3 miesiace bedzie post co sie z silnikem stało, dymi itdtrollu napisał(a):kumpel ma cordobę 1.6 która jest nawet lżejsza od golfa, przy jego normalnej jeździe nie schodził poniżej 10L
trollu, ciebie tez to czeka 
Stąd decyzja o LPG, znajomy polecił mi założenie instalacji firmy STAG, nie wiem nic na jej temat, kumpel jeździ i chwali, lecz na innych instalacjach innych firm też jeżdżą i sobie chwalą...u mnie mechanik proponował mi właśnie STAG-a za 1350 zł...nie wiem czy tanio, czy nie 
,za 20 zl w trasie robie 100 km i o to chodzi zeby bylo taniej ,jakby mmnie bylo stac na 2 litrowke bez gazu ,to bym nie pchal sie w gaz ,a czasy sa jakie sa ,wiec zakladaj ,bedziesz zadowolony
.
.rafal9119 napisał(a):co ty koles porownujesz bolid młodego wiesniaka do Wv?
rafal9119 napisał(a): trollu, ciebie tez to czeka
Co do instalacji nie wiem co założę, polecają mi STAG-a, innej opcji nie było tam gdzie pytałem, podobno mało awaryjny zestaw, ale sam się przekonam i dam znać.
ale żeś pojechał he hek-m-r1 napisał(a):za 22 zł robie 200 km

Powrót do Silniki benzynowe (LPG)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości