Moderator: Moderator

? a każdy większy  producent wie o tym kiedy będzie kontrola i wtedy mogą ustawić żeby dystrybutor nie przekłamywał
? a każdy większy  producent wie o tym kiedy będzie kontrola i wtedy mogą ustawić żeby dystrybutor nie przekłamywał  oni wszyscy z kontrolerami to koledzy
 oni wszyscy z kontrolerami to koledzy  i we wszystkim tak jest nie tylko w przemyśle paliwowym ja pracowałem w piekarni i o wizycie sanepidu wiedzieliśmy 2 tyg wcześniej
 i we wszystkim tak jest nie tylko w przemyśle paliwowym ja pracowałem w piekarni i o wizycie sanepidu wiedzieliśmy 2 tyg wcześniej 

PabloSBT napisał(a):a każdy większy producent wie o tym kiedy będzie kontrola i wtedy mogą ustawić żeby dystrybutor nie przekłamywał
PabloSBT napisał(a):oni wszyscy z kontrolerami to koledzy

PabloSBT napisał(a):ja pracowałem w piekarni i o wizycie sanepidu wiedzieliśmy 2 tyg wcześniej

spokojnie jeździsz chyba nie
 spokojnie jeździsz chyba nie  ja na 27l LPG robie 320 KM ale jeżdże przeważnie po mieście
 ja na 27l LPG robie 320 KM ale jeżdże przeważnie po mieście  i też mam instalke bingo M
 i też mam instalke bingo M 

jestem podobnego zdania co PabloSBT ja pracuje w meblach, u nas sa takie kontrole ze gosciu wchodzi do biura, po 10 min wychodzi i odjezdza, moze to nie to samo co stacja paliw ale gdyby tak bylo tak dobrze jak mowisz to wogule nie bylo by przekretow... a niestety sa...saladrus napisał(a):PabloSBT napisał/a:
oni wszyscy z kontrolerami to koledzy
mylisz się

Powrót do Silniki benzynowe (LPG)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości