rano gdy siadam i dopalam na benzynie silnik nie wychodzi na pelne obroty i gasnie i tak kilka razy az zapali normalnie! co robic??? [pomocy]Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
ciezki odpalanie rano
mam problem z moim golfem 3
rano gdy siadam i dopalam na benzynie silnik nie wychodzi na pelne obroty i gasnie i tak kilka razy az zapali normalnie! co robic??? [pomocy]
rano gdy siadam i dopalam na benzynie silnik nie wychodzi na pelne obroty i gasnie i tak kilka razy az zapali normalnie! co robic??? [pomocy]- adam1987
- Berbeć
Pani Adminowa, kolega przecież nowy na forum
Wg mnie albo aku Ci siada lub rozjeżdza Ci się ECU. Napisz więcej szczegółów to może będzie można zdiagnozować.
A na początek - odepnij klemy aku (najpierw "-" potem "+") poczekaj jakieś 30 minut i zobacz czy ci odpala jak go podłączysz (podłączenie na odwrót, najpierw "+" potem "-")
Jeśli bez problemu Ci zapali na PB to po prostu ECU ci się rozjeżdza. Jeśli mimo to nie odpali, to trzeba będzie szukać innej opcji
Wg mnie albo aku Ci siada lub rozjeżdza Ci się ECU. Napisz więcej szczegółów to może będzie można zdiagnozować.
A na początek - odepnij klemy aku (najpierw "-" potem "+") poczekaj jakieś 30 minut i zobacz czy ci odpala jak go podłączysz (podłączenie na odwrót, najpierw "+" potem "-")
Jeśli bez problemu Ci zapali na PB to po prostu ECU ci się rozjeżdza. Jeśli mimo to nie odpali, to trzeba będzie szukać innej opcji

-

StRaDiVaRiUs - Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)