niby przeowdy firmy beru, nie wiadomo kiedy ostatnie zmieniane były... Jutro bedzię nowy zestaw wraz z kopułką i palecModerator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Nagram film i zobaczysz jaki cyrk pod maską
niby przeowdy firmy beru, nie wiadomo kiedy ostatnie zmieniane były... Jutro bedzię nowy zestaw wraz z kopułką i palec
niby przeowdy firmy beru, nie wiadomo kiedy ostatnie zmieniane były... Jutro bedzię nowy zestaw wraz z kopułką i palecJestem bokiem prędkości
- Pawełgolfgreen
- Badacz tematu
zrobiłem małe zakupy. kupiłem czujnik temperatury, świece, przewody WN beru,palec oraz kopułka. Nadal to samo długo kreci jak silnik jest ciepły np pójde do sklepu za parę minut zapalam silnik to samo (Zawsze odpala po jakimś czasie max do 7 sekund)....Z rana zawsze odpala od pierwszego strzeła. już nie mam głowy co mam zrobić.... 

Jestem bokiem prędkości
- Pawełgolfgreen
- Badacz tematu
Pawełgolfgreen, nie martw się, pisałem ci wcześniej żebyś się liczył z tym że wymiana kabli nie pomoże ale takiego zakupu nie żałuj coś masz z głowy a silniczkowi to się przyda na przyszłość.
A jeśli chcesz więcej propozycji to pisz więcej szczegółów, piszesz na dziale LPG a ani słowa nie czytałem w twoich postach o tym czy to samo jest na benzynie co ina LPG, czy próbowałeś standardowego resetu sterownika silnika. I napisz czy w tej chwili masz tylko problem z odpalaniem czy jeszcze coś się dzieje.
A jeśli chcesz więcej propozycji to pisz więcej szczegółów, piszesz na dziale LPG a ani słowa nie czytałem w twoich postach o tym czy to samo jest na benzynie co ina LPG, czy próbowałeś standardowego resetu sterownika silnika. I napisz czy w tej chwili masz tylko problem z odpalaniem czy jeszcze coś się dzieje.
- pablomed
- Members
resetpwałem sterownik silnika nic się nie zmieniło.Mam tylko problemy z odpaleniem nic wiecej. jeśli chodzi o LPG to ja nie odpalam na gazie, mogę tylko odpalić awaryjnie trzymając przycisk G przez 10sekund ale i tak trzeba kręcić silnikiem. zauwazyłem ze czasami podczas zapalania oczyweiście na benzynie jest tak że od razu zapali na 1 sekundę i po chwili wraca do kręcenia silnikiem rozrusznikiem,Tak jakby coś z benzyną
Jestem bokiem prędkości
- Pawełgolfgreen
- Badacz tematu
Dzięki kolego. jeżeli wymienię cewkę to bede musiał ustawić kąt zapłonu?Dzisiaj odkreciłem przewód paliwowy co idzie do monowtrysku,kolega włączył zapłon i okazało się że dostaje paliwo...
Jestem bokiem prędkości
- Pawełgolfgreen
- Badacz tematu
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)