Moderator: Moderator
czesc witam hej:) jestem posiadaczem od 3 miechów golfiny 3 1.8 wersji GT 93 rok:) Jestem z Tyczyna- miejscwosc 9km od Rzeszowa. Na 1 rzut oka golfik był wysmienity i od razu na aukcji jak go zauwazylem chcialem go miec. Więc i go mam:P robie z nim co sie da zeby byl w moich rekach jak najdłuzej i pakuje w niego cała kase zeby byc niego dumny:) Dziewczyna juz nie wytrzymuje i uwaza ze samochod jest ważniejszy a przecierz każdy wie ze tak nie jest hahahhahaa:P Pozdrówka 

Nie Ważne Czym Jeździsz Liczy Się To Jak Tym Jeździsz ^^ Grr...
-

skoczek-10 - Czytacz
Witam wszystkich forumowiczów.
Odziedziczyłem w sobotę VW GOLF VARIANT Joker, 1.6, 100 KM, 1998. Samochód mechanicznie sprawny i bez zarzutów. Trochę korozji ale myślę, że się z tym uporam.
Ze względów sentymentalnych zostanie w rodzinie i będzie sukcesywnie odnawiany.
Odziedziczyłem w sobotę VW GOLF VARIANT Joker, 1.6, 100 KM, 1998. Samochód mechanicznie sprawny i bez zarzutów. Trochę korozji ale myślę, że się z tym uporam.
Ze względów sentymentalnych zostanie w rodzinie i będzie sukcesywnie odnawiany.
Pozdrawiam,
jazzman123
jazzman123
- jazzman123
- Berbeć
Witam.
Odkąd tylko sięgam pamięcią to podobały mi sie Golfy mk3, także nie mogłem pozwolić by moim pierwszym autkiem było cokolwiek innego.
Jestem posiadaczem Golfa 3 Variant 1.9 TDI od jakiś 2 miesięcy i niestety już miałem przy nim kilka drobnych prac naprawczych. Aczkolwiek mam nadzieje, że maszyna będzie hulać, bo na pewno będę o nią dbał!
Odkąd tylko sięgam pamięcią to podobały mi sie Golfy mk3, także nie mogłem pozwolić by moim pierwszym autkiem było cokolwiek innego.
Jestem posiadaczem Golfa 3 Variant 1.9 TDI od jakiś 2 miesięcy i niestety już miałem przy nim kilka drobnych prac naprawczych. Aczkolwiek mam nadzieje, że maszyna będzie hulać, bo na pewno będę o nią dbał!
- Golfiarz96
- Berbeć
HueHue napisał(a):Witam jestem Piotrek i mieszkam w Katowicach. Mam 18 lat i miesiąc kupiłem Golfa 1.8 benzyna+LPG. Jest to moje pierwsze auto i przyznam szczerze średnio znam się na autach ale w końcu musze się pouczyć
Powitać kolegę z okolicy zapraszam do działu spoty i zloty i tematu spotów w naszym regionie
jak również na sam spot 
- Golf Maniak
- Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1595 AFT
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe