Moderator: Moderator
Witam, jestem tutaj nowy
Posiadam Golfa III 96r. z silnikiem 1.4 benzyna Zielony trzydrzwiowy
Przymierzam się do pierwszych zmian wizualnych xd w późniejszym czasie postaram się wrzucić zdjęcia końcowe 
Posiadam Golfa III 96r. z silnikiem 1.4 benzyna Zielony trzydrzwiowy
Przymierzam się do pierwszych zmian wizualnych xd w późniejszym czasie postaram się wrzucić zdjęcia końcowe 
- Jr.Majster
- Berbeć
Witam wszystkich serdecznie !
Ostatnio edytowano 20 sie 2014, o 22:42 przez pantopulos, łącznie edytowano 1 raz
- pantopulos
- Berbeć
Hej. Jestem Piotrek i właśnie zakupiłem pięknego, dwudziestoletniego golfa 3 w kolorze wiśniowym:D Kiedyś śmigałem szarym golfem 2 no i sentyment do marki pozostał;)
Mam nadzieję, że się tutaj odnajdę, będę mógł komuś pomóc no i oczywiście o pomoc w razie czego poprosić:D pozdrawiam!
Mam nadzieję, że się tutaj odnajdę, będę mógł komuś pomóc no i oczywiście o pomoc w razie czego poprosić:D pozdrawiam!

- korpiel
- Berbeć
- martinfp
- Badacz tematu
Witam, mam na imię Andrzej; kupiłem blisko 20 letniego golfa i....wydaje mi się że jeżdżę nowym samochodem (miałem już kiedyś nową Nubirę i więcej nie chcę)....pewnie po kilku tysiącach coś wyskoczy z kapelusza, wiec będę podpierał się doświadczeniami klubowiczów, puki co wymieniłem czujniki oleju - korzystając z waszych porad. Pozdrawiam wszystkich serdecznie 
Moja życiowa dewiza: bez silnika można jeździć - bez sprawnych hamulców NIE
- Magnezek
- Berbeć