Moderator: Moderator
Witam wszystkich jestem z Inowrocławia obecnie składam golfa 3 1996rok było już kilka autek do przerabiania teraz golf mam nadzieję że podacie mi jakieś wskazówki i sugestie i nie raz się piwko wypije
>Raz jeszcze witam
>Raz jeszcze witam- benek
- Gaduła
Witam wszystkich!
Mam na imię Bartek, od miesiąca jestem posiadaczem VW Golfa Mk3 Variant z silnikiem 1.9 TDI o mocy 110 koni mechanicznych (oznaczenie AFN).
Autko jest w tej chwili praktycznie seryjne, jednak zachowane w bardzo dobrym stanie (do minimalnych poprawek lakierniczych).
Mam nadzieję na zasięgnięcie wielu przydatnych informacji z tego forum aby jak najlepiej zająć się autkiem.
Pozdrawiam.
Mam na imię Bartek, od miesiąca jestem posiadaczem VW Golfa Mk3 Variant z silnikiem 1.9 TDI o mocy 110 koni mechanicznych (oznaczenie AFN).
Autko jest w tej chwili praktycznie seryjne, jednak zachowane w bardzo dobrym stanie (do minimalnych poprawek lakierniczych).
Mam nadzieję na zasięgnięcie wielu przydatnych informacji z tego forum aby jak najlepiej zająć się autkiem.
Pozdrawiam.

- Karyk77
- Berbeć
Witam wszystkich,
Witam wszystkich,mam na imie Michał,jestem ze Słupska,mam 30 lat.Od tygodnia jestem posiadaczem VW GOLF III 1.4 60KM z 1992r.Chociaż jest to już mój trzeci VW(PASSAT B3,POLO CLASSIC) to wciąż moja wiedza nie jest wystarczająca.Liczę na miłą współpracę z całym gronem KLUBU.
Pozdrawiam Michał(WONSKI)
Pozdrawiam Michał(WONSKI)
Nie musi być szybki,najważniejsze że jest czerwony. 

- wonski/słupsk
- Berbeć