Moderator: Moderator
Cześć , mam na imie Krzysztof jestem z Wrocławia posiadam VW Golfa mk3 silnik 1.6 ( ABU ) 1994r kolor granatowy ... auto posiadam kilka dni na wstępie pochwale się , że nie działa zegareczek od temperatury cieczy , w VW czuć opary , ma problem na zimnym z odpaleniem ( kręci kręci załapie na 3 sekundy gaśnie i tak przy 10 razie jak się doda gazu odpali ) aaa no i bym jescze zapomniał hehe golf ma minimalnie mniejsze obroty na luzie .. ale to nic małymi kroczkami się doprowadzi VW do stanu należytego
pzdr !
pzdr !- krzysszztof88
Witam jestem Michał. Właśnie kupiłem swoje pierwsze auto jest nim VW Golf III 1.6 (1994) z silnikiem benzynowym, 5-drzwiowy. Jest w nim trochę do zrobienia ale małymi kroczkami się zrobi na ideał.
Mój Golf moj-golf/mk3-new-orleans-t62415.html
- Michałvw
- Czytacz
Siemnako wszystkim mam na imię Mateusz i jestem z okolic Kalisza, od około miesiąca jestem posiadaczem golfa
Silnik 1.8 AAM 75 km, auto z połowy 97 roku, czysta seria, bez rdzy i innych udziwnień poprzedniego właściciela
Powoli powoli coś się w nim będzie działo (oczywiście zachowując ,,seryjną 3") kolor czarny, wersja 3D, klimatyzacja, webasto, centralka,poduchy i chyba póki co z wyposażenia tyle (powoli się rozwija
) To by chyba było na tyle 
Silnik 1.8 AAM 75 km, auto z połowy 97 roku, czysta seria, bez rdzy i innych udziwnień poprzedniego właściciela
Powoli powoli coś się w nim będzie działo (oczywiście zachowując ,,seryjną 3") kolor czarny, wersja 3D, klimatyzacja, webasto, centralka,poduchy i chyba póki co z wyposażenia tyle (powoli się rozwija
) To by chyba było na tyle 
- jumper777
- Berbeć
Witam, Krzysiek, posiadasz od 2 lat mk3 1,9 tdi. Wcześniej mk2 1,6 td po ,,lekkich'' modach.
Nic już nie będzie takie same.
- krzysiek w.
- Czytacz