Moderator: Moderator
Witam jestem Marcin, jestem prezesem KCH-Tuning Klub Chrzanów, klubu zrzeszającego wszystkich maniaków tuningu i motoryzacji z powiatu chrzanowskiego woj. małopolskie, auto w tym momencie na stanie to audi 80 coupe silniczek 2.2 S2 quattro (daję radę) zarejestrowałem się na forum bo szukamy nie tylko współpracy z klubami ale też specjalnie żeby informować ludzi z okolicy o naszych spotach. więcej info i linki w moim profilu zapraszam 

-

Prezes KCH - Berbeć
- wylly781
-

miras200888 - Badacz tematu
Witam Bardzo Gorąco I Bardzo Serdecznie Szczęśliwych Posiadaczy Golfów
Z tej strony Maciej, posiadam dwa golfy z tym że drugi w drodze, tzn czeka na swojego nowego właściciela czyli mnie
I. VW Golf MK3 1994r - 1.9 TDI 90PS - Wersja - GT SPECJAL
II. VW Golf MK3 1997r - 1.9 TDi 110PS - Wersja - GTI XX Jahre
Pozdrawiam
Siwy
Z tej strony Maciej, posiadam dwa golfy z tym że drugi w drodze, tzn czeka na swojego nowego właściciela czyli mnie
I. VW Golf MK3 1994r - 1.9 TDI 90PS - Wersja - GT SPECJAL
II. VW Golf MK3 1997r - 1.9 TDi 110PS - Wersja - GTI XX Jahre
Pozdrawiam
Siwy
- x2siwy2x
- Berbeć
Witajcie,
Mam na imie Mateusz, dolaczylem do forum, aby dowiedziec sie jak najwiecej o swoim golfie 3 1.6 '96 joker. Maszynke ciagle upiekrzam i doinwestowuje
Pozdrawiam,
Mam na imie Mateusz, dolaczylem do forum, aby dowiedziec sie jak najwiecej o swoim golfie 3 1.6 '96 joker. Maszynke ciagle upiekrzam i doinwestowuje
Pozdrawiam,
- ziemek1707
- Berbeć
Witam VW'kowców ♥
Jestem Maciej - Chełmno, woj. kujwasko-pomorskie
Powracam do tej marki z wielka przyjemnością
Mam nadzieje że tym razem pojeżdze swoim świeżo nabytym "golaskiem" (jak na razie)
Mój MK3 to pierwsze wydanie tego modelu CL. Tzw. "golasek" ale udało mi sie znaleźć czerwoną, 3-drzwiową, bestie w praktycznie nienaruszonym stanie z silnikiem 1.4 ADB (jak dla mnie daja rade)
Teraz nic tylko dzielić sie z Wami postępami w pracach
PS: mam nadzieje ze w razie potrzeby pomożecie i podrzucicie dobrą radą
Jestem Maciej - Chełmno, woj. kujwasko-pomorskie
Powracam do tej marki z wielka przyjemnością
Mam nadzieje że tym razem pojeżdze swoim świeżo nabytym "golaskiem" (jak na razie)
Mój MK3 to pierwsze wydanie tego modelu CL. Tzw. "golasek" ale udało mi sie znaleźć czerwoną, 3-drzwiową, bestie w praktycznie nienaruszonym stanie z silnikiem 1.4 ADB (jak dla mnie daja rade)
Teraz nic tylko dzielić sie z Wami postępami w pracach
PS: mam nadzieje ze w razie potrzeby pomożecie i podrzucicie dobrą radą

- saker2k8