Moderator: Moderator
Nowy
Witam mam na imie Rafal jestem z pod Włocławka posiadam mojego golfika od ponad 6miesiecy i jestem jak narazie zadowolony. Moj golf ma silnik 1.8Gt 66kw kolor czarny, wyposazenie nie za duze gdyz posiadam c.z szyberdach i mfa rok 1992r. Szczerze mowiac ulepszac bym cos chcial ale sam nei wiem co hehe. Pozdrawiam
- Galczes1
Witam wszystkich
. Mam na imie Michał i jestem z Rudy Śląskiej
. Moj golfik to 1.8 ABS benzyna 90km. Golfa mam od roku , i sprawuje sie swietnie. Poki co mial 2 male awarie , czujnik na chlodnicy padł , oraz nawiew przestal dmuchac. Do tej pory na forum sie nie udzielałem , mam nadzieje ze poznam tutaj fajnych ludzi chetnych do pomocy
. Pozdrawiam
. Mam na imie Michał i jestem z Rudy Śląskiej
. Moj golfik to 1.8 ABS benzyna 90km. Golfa mam od roku , i sprawuje sie swietnie. Poki co mial 2 male awarie , czujnik na chlodnicy padł , oraz nawiew przestal dmuchac. Do tej pory na forum sie nie udzielałem , mam nadzieje ze poznam tutaj fajnych ludzi chetnych do pomocy
. Pozdrawiam-

ZielonkaDH - Berbeć