Moderator: Moderator
Witam jestem Łukasz z sosnowca aktualnie poruszam się mk3 varia(n)t 94r
aam z lpg
pozdrawiam wszystkich 
aam z lpg
pozdrawiam wszystkich 
- lucass1986-mk3
- Berbeć
Re: W tym temacie się witamy!
Witam!
Jestem posiadaczem VW Golfa 3 1.8 GT rocznik 94.
Obecnie troche w nim teraz pare rzeczy zmieniam i jednocześnie potrzebuje pare rad jeśli chodzi o niektóre elementy ,za kilka dni postarami sie dać jakieś zdjecia jak bedzie już wiekszość zrobiona.
Pozdrawiam!
Jestem posiadaczem VW Golfa 3 1.8 GT rocznik 94.
Obecnie troche w nim teraz pare rzeczy zmieniam i jednocześnie potrzebuje pare rad jeśli chodzi o niektóre elementy ,za kilka dni postarami sie dać jakieś zdjecia jak bedzie już wiekszość zrobiona.
Pozdrawiam!
- brotax
- Berbeć
Witam wszystkich!
Jestem nowy wiec sie wam przedstawie, jestem posiadaczem VW GOLFA III ART EDITION, GT 1,9 tdi 110KM z 1997 roku. Art Edition wyszło tylko 1000 szt.
dlatego ciesze sie jeszcze bardziej ze akurat do mnie trafił ten okaz, jak pomaluje wszystkie zaciski hamulcowe to wrzuce jakies zdj.
Pozdro
Jestem nowy wiec sie wam przedstawie, jestem posiadaczem VW GOLFA III ART EDITION, GT 1,9 tdi 110KM z 1997 roku. Art Edition wyszło tylko 1000 szt.
dlatego ciesze sie jeszcze bardziej ze akurat do mnie trafił ten okaz, jak pomaluje wszystkie zaciski hamulcowe to wrzuce jakies zdj.
Pozdro

- pele443
- Berbeć
Ema eam Samer nawija witam wszystkich i mam nadzieje ze juz niedlugo oblookam pare fur dobrze zrobionych na tym ze forum pozdro i piona 

Bóg dał nam nogi po to, byśmy mogli dojść tam, gdzie nie możemy dojechać na glebie.
http://www.golf3.pl/topics2/mk3-od-samera-vt48364.htm
http://www.golf3.pl/topics2/mk3-od-samera-vt48364.htm
-

Samer - Badacz tematu
Witam wszystkich!
Mam na imię Marek i jestem z Warszawy. Mimo, że akutalnie jeżdze VW Passat B5, kiedyś miałem golfa 3 tdi 90KM postanowiłem założyć konto na waszym forum. Od 2 dni jestem posiadaczem Golfa 3 1.8 CL '92 i mam plany wobec niego. Postaram się uczestniczyć na forum i może jak golf będzie w miarę przyzwoity, a żona puści
chętnie też na zlocie jakimś się pojawię. Pozdrawiam! 
Mam na imię Marek i jestem z Warszawy. Mimo, że akutalnie jeżdze VW Passat B5, kiedyś miałem golfa 3 tdi 90KM postanowiłem założyć konto na waszym forum. Od 2 dni jestem posiadaczem Golfa 3 1.8 CL '92 i mam plany wobec niego. Postaram się uczestniczyć na forum i może jak golf będzie w miarę przyzwoity, a żona puści
chętnie też na zlocie jakimś się pojawię. Pozdrawiam! 
Milczenie jest srebrem, a milczenie owiec 

- Pazio
- Berbeć
Re: W tym temacie się witamy!
Witam z tej strony Marek Z Bytomia, kupiłem VW golf 1.9 D, rok 94, chętnie skorzystam w Waszej wiedzy i podzielę się sobą pozdrawiam - marekszmarek
marekszmarek
- marekszmarek
- Berbeć
Witam, to nie moj pierwszy post bo mialem male problemy z golfikiem i pisalem w innym dziale choc wiem, ze tutaj najpierw powinienem sie przywitac. Jezdze golfem mk3( jak prawie wszyscy tutaj;p) silnik 1.8 abs +gaz zalozony przeze mnie jakies poltora roku temu najechane 228tys. Ostatnio zalozona gleba oraz jest w nim troche modyfikacji ale na opisanie auta przyjdzie czas w odpowidnim dziale. Pozdrawiam Lodzkie
-

AndrzejCBR - Berbeć