witam wszystkich mam na imię Paweł mam 30 lat jestem z LBN i posiadam Golfika GTI-EDITION 2.0 8v.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
Moderator: Moderator
Tzn. auto kupiłem dla żony, ale ja je przywiozłem i na mnie będzie zarejestrowane, więc mogę powiedzieć że poniekąd jestem właścicielem
Autko było niedrogie a więc sporo rzeczy jest do ogarnięcia, dlatego długa droga przede mną. Póki co, autem przejechałem 200 km i mogę powiedzieć że jak za takie pieniądze, to jest nieźle
pozdro na drodze
! mam na imię Przemek jestem z Krakowa posiadam Golfa III 1.4 GL benzyna z 91.r
na dzień dobry wymieniłem oliwę poszedł w obroty półsyntetyczny Motul, nowy rozrząd i klocki i a teraz tylko cieszę się z jazdy świetnie się prowadzi i mało pali i co lepsze zap.... ee chce jechać nie trzeba go prosić;) to mój pierwszy VW:) jestem zadowolony z zakupu
tyle o mnie i o Gofrze:) pozdrawiam klubowiczów:)

tj. VW Vento z silnikiem 1.9 TDI AFN. Jest to drugie vento które posiadam w swojej karierze. W miarę wolnego czasu założę temat i przybliżę w nim histoię swoją i samochodu.
! Mam golfa III 1,9 Diesel Kombi biały (na sprzedaż, link w podpisie). Pozdrawiam, ŁukaszUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości