Moderator: Moderator
witam wszystkich forumowiczów i forumowiczki
mam na imie Krzysiek i jeżdże od trzech lat golfem trzeciej generacji z silnikiem 1.9td z 1994 roku
pozrdawiam
mam na imie Krzysiek i jeżdże od trzech lat golfem trzeciej generacji z silnikiem 1.9td z 1994 roku
pozrdawiam

-

krysek0309 - Badacz tematu
Witam wszystkich miłośników golfa.Mam na imię Piotrek,jestem z Katowic i bujam się 2 z kolei golfikiem serii 3 1.9 TDI 110KM.Mam nadzieje że na tym Forum dzięki wspulnemu zaangażowaniu tematy będą jasne i wyrażne dla obu stron, poznam tutaj nowych,ciekawych golfomaniaków i wspólnie będziemy sobie pomagali w tematach Volkswagena.Pozdrawiam wszystkich a szczególnie tych na glebie.SZACUNEK 

-

PALUCH - Czytacz
Witajcie . od kilku dni jestem posiadaczem VW Golf 3 1.9 GTD AAZ w wersji kombi , zobaczymy jak się bedzie sprawował, czy mnie nie zawiedzie .kiedyś dawno miałem VW T3 1.6 D sprzedałem , ale żałuje ! ,jestem z Sławna okolice Słupska - Pozdrawiam
- DANIEL13
- Berbeć
Witam
Witam wszystkich golfiarzy:D jestem Sławek i jeżdże golfem 1.6 75km z 1993 roku:D mam nadzieje ze bedzie nam się dobrze opowiadało o naszych wsoaniałych wozach:)
- xkoszmarrx
- Berbeć