Moderator: Moderator
- sniegi
Silence, matiiii, Snake_GTI, rafal_tc, Moto, Pingu, matiboss, sniegi, Alen, Witamy was na forum, zapraszam do zapoznania się z regulaminem panującym na forum oraz życze miłego spędzania tu czasu. Do zobaczenia na spotach i zlotach 

-

darkmen21 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
witam wszystkich i choc musialem oszukac ze mam gg(inaczej nici z rejestracji)--za co przepraszam --jestem!!!!! posiadam golfa td i drugi tdi mysle ze uzyskam jakies nowinki lub wiadomosci z nimi zwiazane gdyz przebywajac za granica jestem zmuszony sam je naprawiac itd. dobrze ze jest takie forum ----dzieki 
- marceli1
Witam wszystkich, jestem z Lubuskiego i szczesliwie posiadam Golfa MKIII z silnikiem 1,9 TDI z oznaczeniem 1Z:)
Mam nadzieje znalezc tutaj kilka porad co do usterek dlatego chcialbym od razu zapytac w jakich tematach / watkach moge tych rzeczy szukac??
Pozdrawiam wszystkich:)
Mam nadzieje znalezc tutaj kilka porad co do usterek dlatego chcialbym od razu zapytac w jakich tematach / watkach moge tych rzeczy szukac??
Pozdrawiam wszystkich:)
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi