tych egzemplaży z mocniejszym silnikiem tez nie za wiele (oczywiście zycze każdemu-również sobie tego silniczka) ale i zwykły tdi 90 KM jest już dużo bardziej dynamiczny od 1.9 d a po za tym można wtedy poprzez chipa z niego coś wydusić jakby komuś było mało...opolanin napisał(a):110km to juz cos
Moderator: Moderator
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
buli84gt i jego golfina powracają
witam ponownie poniewaz barrrrrdzo długo mnie nie było ale powróciłem. moja golfina jest własnie u lekarza i przechodzi generalny remont silnika i zawieszenia. trzeci dzień walczy z nia 2 mechaniorów w bosch service. niestety ale mimo moich oporów zmuszony byłem zrezygnowac z gleby na rzecz zwykłych spręzyn i amorów. nie ma w poznaniu takich dróg żeby mozna było z tym jeździc. były tak wyj...e że wpadłem przez to w poślizg.
pozdroooo
-

buli84gt - Czytacz
Cześć Wszystkim !
Jestem szczęśliwym posiadaczem Golf III 1.6 ABU [75km], granatowy, 3-y drzwiowy, od 1,5 roku.
Po tym czasie stwierdzam, że nie przesiądę sie innego wozu (wcześniej jeżdziłem wieloma wynalazkami) niż inny Golf, no ostatecznie zgodziłbym się na Lancer'a EVO VIII GT EXTREME.
Aktualnie jestem w trakcie doprowadzania swojego pojazdu do stanu reprezentatywnego, ponieważ jakiś czas temu miałem małe "puk" i maska do wymiany i atrapa(to już akurat mam), i muszę kupić jeszcze jakieś kółka(to nie związku z "puk").To chyba by było na razie dość, nie będę tu truł tak na dzień dobry. Pozdrawiam.
Po tym czasie stwierdzam, że nie przesiądę sie innego wozu (wcześniej jeżdziłem wieloma wynalazkami) niż inny Golf, no ostatecznie zgodziłbym się na Lancer'a EVO VIII GT EXTREME.
Aktualnie jestem w trakcie doprowadzania swojego pojazdu do stanu reprezentatywnego, ponieważ jakiś czas temu miałem małe "puk" i maska do wymiany i atrapa(to już akurat mam), i muszę kupić jeszcze jakieś kółka(to nie związku z "puk").To chyba by było na razie dość, nie będę tu truł tak na dzień dobry. Pozdrawiam.
- Avalanche
- Berbeć
Witamy na forum i prosimy o jakieś zdjęcia maszynki
Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
widać pełne zamiłowanie do MK3...no i do mitsubishi hehe pozdrawiam
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Witam i pozdrawiam wszystkich Golfiarzy
Witam wszystkich.Wlasnie stalem sie wlascicielem Golfa III rocznik 94 , silnik 1,6 benzynka + gaz. Jak na razie jest ok.Wkrotce beda jakies fotki.Pozdrawiam
- qchasz
- Berbeć
siema wszystkim
Siema wszystkim golfiarzom
rok temu jeszcze smigalem moim ukochanym golfem 3 tdi , teraz tylko nim sie "opiekuje" bo śmigaja nim moi rodzice
Pozdrawiam wszystkich
rok temu jeszcze smigalem moim ukochanym golfem 3 tdi , teraz tylko nim sie "opiekuje" bo śmigaja nim moi rodzice
Pozdrawiam wszystkich- -oli-
- Berbeć