Siema od wczoraj jestem posiadaczem golfa 3 cabrio w stanie tragicznym. Cały czas rozmyślam czy sobie poradzę i czy warte jest to tych nerwów i pieniędzy żeby doprowadzić go do stanu używalności. Pozdrawiam
Witam wszystkich mam na imię Adam i posiadam Golfa 3 z silnikiem 1.6,75KM
Który pali mi obłędne ilości benzyny... Pozdrawiam wszystkich posiadaczy "Trójeczek":)
Witam wszystkich mam na imie Piotrek swierzo bo w czwartek zdałem prawko miałem ku temu motywacje Golf 3 1.4 60 KM(prezent) i juz nie moge sie doczekac az nim legalnie pojezdze ale mam pare rzeczy w nim do zrobienia i wdzięczny bede za pomoc i porady .
Witam posiadaczy trójek niedawno zakupiłem sobie golfa III GTI 2.0 115KM i mam nadzieję znaleźć tutaj pomoc przy jego ewentualnych naprawach.
Pozdrawiam i szerokości.
Witam.Zakupiłem 3 tdi .Wrzucę parę zdjęć na forum jak usunę rdze z nadkoli .Samochodem poruszam się do pracy .Przejechałem 40 000 w 8 miesięcy i jestem zadowolony.Pozdrawiam forumowiczów i poszukuję dobrego sklepu tuningowego z częściami w okolicy Olkusz-Kraków-Niepołomice.
Witam posiadaczy trójek niedawno zdałem prawko i kupiłem sobie golfa III TDI 1,9 110KM GT(jest cipowany na ok. 140) i mam nadzieję znaleźć tutaj pomoc przy jego ewentualnych naprawach.
Pozdrawiam i szerokości. i do zobaczenia