Moderator: Moderator
Witam wszystkich serdecznie. Jestem Hubert,mieszkam we Wrocławiu i mam Golfa 3 1,9 TDI 110km.Pozdrawiam .
- maksimus919
- Berbeć
Witam szanownych forumowiczy ,zarówno tych z długim stażem jak i tych z krótkim
. Kilka miesięcy temu znalazłem tą stronkę ,te forum . Fajnie że jest to miejsce w którym mogą wypowiadać się użytkownicy Golfa3 .
Co do mnie jestem z Myślenic niedaleko Krakowa mój czas na forum jeszcze nie nastał ale wierzę ze już niedługo będę aktywniejszym użytkowiczem.
Dlaczego nie teraz ? proste jestem w trakcie zdobywania PJ ale gdy tylko odbiorę upragniony dokument przed zakupem Golfa3 już nic mnie nie powstrzyma
Myślami nad benzyniakiem od 1.6 po GTI ,koniecznie Hatchback , 5 Drzwi w cenie 4-6 tyś . Najlepiej seryjny modyfikacje z mojej strony jak najbardziej .
Pozdrawiam i do usłyszenia już niebawem
. Kilka miesięcy temu znalazłem tą stronkę ,te forum . Fajnie że jest to miejsce w którym mogą wypowiadać się użytkownicy Golfa3 .
Co do mnie jestem z Myślenic niedaleko Krakowa mój czas na forum jeszcze nie nastał ale wierzę ze już niedługo będę aktywniejszym użytkowiczem.
Dlaczego nie teraz ? proste jestem w trakcie zdobywania PJ ale gdy tylko odbiorę upragniony dokument przed zakupem Golfa3 już nic mnie nie powstrzyma
Myślami nad benzyniakiem od 1.6 po GTI ,koniecznie Hatchback , 5 Drzwi w cenie 4-6 tyś . Najlepiej seryjny modyfikacje z mojej strony jak najbardziej .
Pozdrawiam i do usłyszenia już niebawem
- Danis1987
- Czytacz
Również witam. Jestem Paweł z Wejherowa. Mam od nie dawna Golfa 3 1.8 GTI Edition. Posiadam bardzo udoskonaloną furkę, każdy fanatyk podziwia jej wyposażenie. Mam nadzieję, że będzie nam się wspólnie fajnie żyło w tym gronie
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.- BigosWWO
- Czytacz
Cześć wszystkim, nazywam się Jacek i mieszkam we wrocławiu. Od 4 miesięcy jestem posiadaczem golfa 3 z eko silnikiem 1.4. Liczę że zintegrujemy się na jakichś zlotach czy spotkaniach we Wrocławiu lub okolicach. Pozdrawiam wszystkich
-

drzacek - Berbeć
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1.4 AEX - Swap 1.6 AEE
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe