Moderator: Moderator
Witam wszystkich.Mam na imię Krzysiek,mieszkam w Nowej Soli (lubuskie) i od dwóch lat prawie jestem posiadaczem golfa 3, silnik 1.4 CL z 95 roku,kolor zielony metalik.Wiele przydatnych rzeczy się od Was dowiedziałem i teraz z chęcią pomogę,w miarę moich możliwości oczywiście.Pozdrowionka. 
-

kluz4 - Badacz tematu
Witam wszystkich!
Mam na imię Czarek, jestem ze Skarżyska i posiadam od 1,5 roku mk3 z 93 roku, silniczek 1,6, 3 drzwiowy. Autko czarne po lekkim tuningu optycznym. W planie wiele zmian związanych z dalszym ulepszaniem auta ale to już zależne od finansów, które w I rzędzie przeznaczam jednak na roczną już córcie.
Serdecznie pozdraVWiam wszystkich!
Mam na imię Czarek, jestem ze Skarżyska i posiadam od 1,5 roku mk3 z 93 roku, silniczek 1,6, 3 drzwiowy. Autko czarne po lekkim tuningu optycznym. W planie wiele zmian związanych z dalszym ulepszaniem auta ale to już zależne od finansów, które w I rzędzie przeznaczam jednak na roczną już córcie.
Serdecznie pozdraVWiam wszystkich!
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Witam wszystkich nowych miłosników mk3 jako jedna z nielicznych tu Pań hehe i pozdrawiam, w szczególności kolegę z mojego regionu (ze skarżyska) 

Tak, to prawda, jestem wolniejszy....ale i tak jadę przed Tobą.
Jeśli nie podoba Ci się mój styl jazdy - zejdź z chodnika.
Jeśli nie podoba Ci się mój styl jazdy - zejdź z chodnika.
-

elyse - Czytacz