Moderator: Moderator
-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Witam Ramzes
jako iz tez jestem od dluzszego czasu na forum a nie przedstawilem sie jeszcze w dziale newbie - pojde w Twoje slady
POZDRAWIAM
jako iz tez jestem od dluzszego czasu na forum a nie przedstawilem sie jeszcze w dziale newbie - pojde w Twoje slady
POZDRAWIAM

-

bart_GT - Members
Bart_GT Wita
Witam wszystkich
od dluzszego czasu jestem na tym forum ale teraz dopiero sie przedstawiam - tak jakos wyszlo
P.S.
po odbiorze mego cudenka od lakiernika przedstawie GO rowniez
Pozdrawiam wszystkich
od dluzszego czasu jestem na tym forum ale teraz dopiero sie przedstawiam - tak jakos wyszlo
P.S.
po odbiorze mego cudenka od lakiernika przedstawie GO rowniez
Pozdrawiam wszystkich

-

bart_GT - Members
-

bart_GT - Members
Witam - palin
Heh, jeszcze sie nie przywitałem, a więc witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy VW Golfów MK3
...i innych. Mój golf wyjechał z fabryki w 1996r. a do polski trafił tydzień temu, czyli 10 kwietnia 2009r. Jeździł nim pewien belgijski mechanik samochodowy... Książka serwisowa tylko do 2001r.
podejrzewam że był uderzony w lewy przód, przez co ewidentnie został wymieniony błotnik.
ZAPRASZAM DO OGLĄDNIĘCIA ZDJĘĆ!!! LINK PONIŻEJ \\//
...i innych. Mój golf wyjechał z fabryki w 1996r. a do polski trafił tydzień temu, czyli 10 kwietnia 2009r. Jeździł nim pewien belgijski mechanik samochodowy... Książka serwisowa tylko do 2001r.
podejrzewam że był uderzony w lewy przód, przez co ewidentnie został wymieniony błotnik.
ZAPRASZAM DO OGLĄDNIĘCIA ZDJĘĆ!!! LINK PONIŻEJ \\//
https://www.golf3.pl/moj-golf/golf-gt-1-9tdi-by-palin-t17322.html]MÓJ GOLF 1.9TDi GT[/url][/size]
-

palin - Czytacz