Moderator: Moderator
-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
No jeśli uda mi się kupić golfa to zapewne do grupy regionalnej wstąpię
. Mam już jednego na oku, kasa już na niego prawie jest więc mam nadzieję, że uda się jeszcze w listopadzie mieć swojego goferka 
. Mam już jednego na oku, kasa już na niego prawie jest więc mam nadzieję, że uda się jeszcze w listopadzie mieć swojego goferka 
Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
-

e2 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Witam wszystkich
Witam bardzo serdecznie
Od miesiąca jestem właścicielem MKIII z 95 roku, wersja 5 -drzwiowa, silnik 1.4 60KM + LPG, kolor żółty
To moje pierwsze własne auto.
Dla zainteresowanych - fotki auta umieściłem już w dziale "Mój Golf" - link w podpisie. Zapraszam do komentowania. Obiecuję dokumentować wszelkie przeróbki w aucie.
Prywatnie jestem studentem Politechniki Wrocławskiej w Jeleniej Górze, kierunek Elektronika i Telekomunikacja. Wszelkie swoje skromne dochody ładuję w auto ( no prawie bo dziewczyna się obrazi
), a że nie jest tego zbyt dużo, to planowane zmiany w aucie są czysto kosmetyczne.
Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na Waszą fachową pomoc, sam w razie potrzeby tez chętnie pomogę.
Pozdro
StRaDiVaRiUs
Od miesiąca jestem właścicielem MKIII z 95 roku, wersja 5 -drzwiowa, silnik 1.4 60KM + LPG, kolor żółty
To moje pierwsze własne auto.
Dla zainteresowanych - fotki auta umieściłem już w dziale "Mój Golf" - link w podpisie. Zapraszam do komentowania. Obiecuję dokumentować wszelkie przeróbki w aucie.
Prywatnie jestem studentem Politechniki Wrocławskiej w Jeleniej Górze, kierunek Elektronika i Telekomunikacja. Wszelkie swoje skromne dochody ładuję w auto ( no prawie bo dziewczyna się obrazi
), a że nie jest tego zbyt dużo, to planowane zmiany w aucie są czysto kosmetyczne.
Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na Waszą fachową pomoc, sam w razie potrzeby tez chętnie pomogę.
Pozdro
StRaDiVaRiUs
-

StRaDiVaRiUs - Czytacz