Moderator: Moderator
Witam na forum i zapraszam do lekturki regulaminu
http://www.golf3.pl/topics31/regulamin- ... vt5471.htm
http://www.golf3.pl/topics31/regulamin- ... vt5471.htm-

łaksiak - Ekspert
-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
witam
Siemka jestem aga z wrocka jestem wlascicielka slicznego czerwonego GolfaIII silnik 1.4 rocznik 95' autko jest super nigdy mnie nie zawodzilo a tu nagle
po zatankowaniu nie moge odpalic wszystkie kontrolki sie swieca więc to nie kostka przy stacyjce (byla wymieniana jakies 3 miesiace temu) akumulator tez nie bo jest ok poradzcie co to moze byc....
po zatankowaniu nie moge odpalic wszystkie kontrolki sie swieca więc to nie kostka przy stacyjce (byla wymieniana jakies 3 miesiace temu) akumulator tez nie bo jest ok poradzcie co to moze byc....- aniesia
- Berbeć
Witajcie. Miło mi Was poznać
No właśnie zaczynam się rozglądać za takimi, chociaż dieslem nigdy nie jeździłam i niewiele o nich wiem, o technice jazdy głównie (ponoć inna nieco). I martwię się, bo wygląda na to, ze diesle są droższe niż benzynowe. Pewnie będę musiała zacisnąć pasa, albo poczekać trochę, ale golfa muszę mieć
Gadałam z fachmanem i mówił, że 1.9 turbo diesel byłby najodpowiedniejszy.
łaksiak napisał(a):
szukaj w takim razie mniejszego silniczka lub też co bardzieej polecam dizelka
udanych polowań
No właśnie zaczynam się rozglądać za takimi, chociaż dieslem nigdy nie jeździłam i niewiele o nich wiem, o technice jazdy głównie (ponoć inna nieco). I martwię się, bo wygląda na to, ze diesle są droższe niż benzynowe. Pewnie będę musiała zacisnąć pasa, albo poczekać trochę, ale golfa muszę mieć
Gadałam z fachmanem i mówił, że 1.9 turbo diesel byłby najodpowiedniejszy.- Kawa
Kawa napisał(a):ale golfa muszę mieć
Kawa napisał(a):Gadałam z fachmanem i mówił, że 1.9 turbo diesel byłby najodpowiedniejszy
dobry silnik
lub też TDi, ale musisz liczyć już te 7000 zł żeby na jakiegoś diesla polować, pozniej po wymianie podstawowych elemantów będziesz mogła cieszyc sie jazdą i niskim spalaniem jakieś 5,5-6 litrów ropki, pozdrowionka SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe