Moderator: Moderator
Świeżak na forum:D
Witam wszystkich. Od dawna jestem miłośnikiem VW a zwłaszcza Golfa III a od niedawna jestem posiadaczem mojego oczka w głowie czyli GOLFA III GT
. Niedługo jak go umyje to zrobie sesje i przedstawie szerzej moje cacko:D narazie z tuningu to mało jest ale to wkrótce jak bedzie jakis wiekszy przypływ gotówki:D pozdro
. Niedługo jak go umyje to zrobie sesje i przedstawie szerzej moje cacko:D narazie z tuningu to mało jest ale to wkrótce jak bedzie jakis wiekszy przypływ gotówki:D pozdromoja furmanka ----->>> http://www.golf3.pl/topics2/gt-zielona- ... vt9198.htm
-

ptaszek87 - Czytacz
witam. dokladniejsze dane o golfiku: silnik typ: ABS na mono wtrysku 200.000 km(wymiane gumy pod wtryskiem mam juz za soba;)). wersja wyposazenia: GL, wszystko jest seryjne. teraz kombinuje z szyberdachem dokladnie to z lewa prowadnica(czyli standard).
- stelf1
- Berbeć
-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Powitać powitać !
Uprzedzę naszych modów i powiem, że zapraszamy do lektury regulaminu i życzymy mile spędzonego czasu na forum

Uprzedzę naszych modów i powiem, że zapraszamy do lektury regulaminu i życzymy mile spędzonego czasu na forum

-

TomekKutno - Czytacz
Siemaneczko!
Powinienem wcześniej tu napisać bo jak widzicie to nie mój pierwszy post ale jakoś tak wyszło
A więc jestem z Lubania od niedawna posiadam MK III 1.9 Tdi 95' rok moim zdaniem bardzo dobrze wyposażoną (o tym więcej już niedługo w przeznaczonym do tego dziale) jak tylko wyjedzie z warsztatu porobie foty i przedstawie ją dokładniej. Forum przeglądałem na długo przed kupnem golfa i nie ukrywam, że w dużej mierze to WY mnie skłoniliście do kupna mojej Niuni - I DOBRZE
Pozdrawiam wszystkich Gofro-maniaków!! PS>Jest ktoś jeszcze z Lubania??
A więc jestem z Lubania od niedawna posiadam MK III 1.9 Tdi 95' rok moim zdaniem bardzo dobrze wyposażoną (o tym więcej już niedługo w przeznaczonym do tego dziale) jak tylko wyjedzie z warsztatu porobie foty i przedstawie ją dokładniej. Forum przeglądałem na długo przed kupnem golfa i nie ukrywam, że w dużej mierze to WY mnie skłoniliście do kupna mojej Niuni - I DOBRZE
Pozdrawiam wszystkich Gofro-maniaków!! PS>Jest ktoś jeszcze z Lubania??- hermanix
- Berbeć
-

pablo87 - Gaduła