Moderator: Moderator
Witam wszystkich wlascicieli VW :)
Hej mam na imie Sebastian od nie dawna mam golfa 3 z 1993- roku zawsze ten samochod mi sie podobal az w koncu spelnilem swoje mazenie
)))))MojGolf wyposazony jest w el.lusterka.2poduszki powietrzne, wspomaganie kierownicy ,klima,podgrzewane fotele .regulacja wysokosci foteli oraz kierownicy samochodzik ma przejechane o dziwo 16 tys.km zostal sprowadzony z niemiec w 1995roku pozdrawiam Seba
)))))MojGolf wyposazony jest w el.lusterka.2poduszki powietrzne, wspomaganie kierownicy ,klima,podgrzewane fotele .regulacja wysokosci foteli oraz kierownicy samochodzik ma przejechane o dziwo 16 tys.km zostal sprowadzony z niemiec w 1995roku pozdrawiam Seba- BigStarZyga87
- Berbeć
Witam dokladnie to sa oko0lice Bydgoszczy tzw przedmiescia a dokladnie Borówno w strone Swiecia
[ Dodano: 2008-06-19, 21:17 ]
a golfa pokaze tylkko zrobie pare fotek niema za duzo co ogladac bo dopiero zaczynam przy nim grzebac
)))

[ Dodano: 2008-06-19, 21:17 ]
a golfa pokaze tylkko zrobie pare fotek niema za duzo co ogladac bo dopiero zaczynam przy nim grzebac
)))

- BigStarZyga87
- Berbeć
witam,oto moja 16-stka
-siemanko dla wszystkich.
-Oto moj golf zakupiony z Niemiec.
-sercem mojego auta jes silnik 2.0 16V DOHC 150PS, rocznik 1996,kolor granatowy metalik
-posiada elektryczne szyby lusterka,szyberdach,alufelgi 16" ABT,opony toyo 215X40,komputer mfa,sportowe zawieszenie k&n i to tyle co w wyposazeniu
-narazie zmian zadnych nie planuje poniewaz samochod wyglada przyzwoicie
pozdro dla wszystkich i komentujcie jak macie czas i checi

-Oto moj golf zakupiony z Niemiec.
-sercem mojego auta jes silnik 2.0 16V DOHC 150PS, rocznik 1996,kolor granatowy metalik
-posiada elektryczne szyby lusterka,szyberdach,alufelgi 16" ABT,opony toyo 215X40,komputer mfa,sportowe zawieszenie k&n i to tyle co w wyposazeniu
-narazie zmian zadnych nie planuje poniewaz samochod wyglada przyzwoicie
pozdro dla wszystkich i komentujcie jak macie czas i checi

Ostatnio edytowano 19 cze 2008, o 23:07 przez unton84, łącznie edytowano 1 raz
- unton84
Również witam serdecznie życząc abyś wiele pożytku zyskał uczestnicząc aktywnie w życiu forum
Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members