Moderator: Moderator
Witam Klubowiczów
Hejka. Kilka dni temu kupiłem gofa 3, 1,6 Kat , 97 rok , joker . Autko posiada : Abs , wspomaganie, 2 Air , El. Szyberdach, to by było na tyle z tych fajnych spraw. Kupiłem go w polsce, wyglada bardzo ładnie, ale nie wiem za duzo o tym aucie, nie wiem jaki to model silnika, ani, innych takich podstawowyc spraw, mam nadzieje ze wszytkiego dowiem sie na tym forum.
czekam na podpowiedzi
pozdrawiam Diego20

czekam na podpowiedzi
pozdrawiam Diego20

-

diego20 - Berbeć
Witam na forum
; prezentację auta w tym temacie się przedstawia http://www.golf3.pl/moj-golf-iii-vf2.htm, ale najpierw zapraszam do regulaminu jak to zrobić. 
; prezentację auta w tym temacie się przedstawia http://www.golf3.pl/moj-golf-iii-vf2.htm, ale najpierw zapraszam do regulaminu jak to zrobić. 
-

Jorg - Czytacz
Hello...
Witam Serdecznie wszystkich Forum-owiczów
Mam nadzieję rejestrując sie tu dzisiaj, iż czas spędzony między wami przełoży sie na uzyskanie większej wiedzy na temat mojego nowego Mk3
Dodam, że wcześniej byłem szczęśliwym posiadaczem Golfa Mk2 w wersji Limitowanej Fire & Ice
W tej chwili przejął go mój przyjaciel a ja stałem się szczęśliwym posiadaczem Golfa 3 w wersji GTi
edycja Colour Concept
Pozdrawiam.
Mam nadzieję rejestrując sie tu dzisiaj, iż czas spędzony między wami przełoży sie na uzyskanie większej wiedzy na temat mojego nowego Mk3
Dodam, że wcześniej byłem szczęśliwym posiadaczem Golfa Mk2 w wersji Limitowanej Fire & Ice
W tej chwili przejął go mój przyjaciel a ja stałem się szczęśliwym posiadaczem Golfa 3 w wersji GTi
edycja Colour Concept
Pozdrawiam.
-

Andi103 - Berbeć
witam witam... czekamy na opis i zdjęcia
Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
- bemo24
Witam ;)