Moderator: Moderator
Witam wszystkich
Witam wszystkich.
Jestem z Radomia,posiadam od niedawna golfiacza seri 3,z motorkiem 1,6 roku pańskiego 95 grudzień.Co w samochodzie? 2 poduchy w miare zadbany srodek.Poddałem go lekkim modyfikacją,w miare mozliwości wrzuce fotki przed i po
Moim zdaniem jest roznica,ale chcialbym zeby doswiadczeni golfiarze to ocenili.
Pozdrawiam...
Jestem z Radomia,posiadam od niedawna golfiacza seri 3,z motorkiem 1,6 roku pańskiego 95 grudzień.Co w samochodzie? 2 poduchy w miare zadbany srodek.Poddałem go lekkim modyfikacją,w miare mozliwości wrzuce fotki przed i po
Moim zdaniem jest roznica,ale chcialbym zeby doswiadczeni golfiarze to ocenili.
Pozdrawiam...
- Duzy
Nowy
Witam wszystkich. Mam na imię Paweł mieszkam we Wrocławiu. Kilka dni temu kupiłem Golfa III 94r. 1,4 benz. Niestety ma kilka ukrytych usterek więc przewiduję trochę dodatkowych kosztów. Mam nadzieje że wszystko ułoży się pomyślnie. Pozdrawiam. Fotki postaram się dołączyć niebawem.
- Lepaka
- Berbeć
witam wielbicieli golfika
Witajcie
Jestem woode mam golfa 3 dopiero jakieś 3 miesiące ale już jestem z niego zadowolony
jest to autko 1800cm 90km
pozdrawiam wszystkich
Jestem woode mam golfa 3 dopiero jakieś 3 miesiące ale już jestem z niego zadowolony
jest to autko 1800cm 90km
pozdrawiam wszystkich
- woode
MK3 Manchattan
Witam !
Od prawie dwóch lat jestem szczęśliwym posiadaczem Golfa MK3 Manchattan (podobno wersja północnoamerykańska kwadratowe tablice) silnik 1.8 klima i nic poza tym (brak elektryczntych szyb, lusterek ABS poduch itp). mam nadzieję że wielu żeczy się dowiem i w wielu pomogę.
Od prawie dwóch lat jestem szczęśliwym posiadaczem Golfa MK3 Manchattan (podobno wersja północnoamerykańska kwadratowe tablice) silnik 1.8 klima i nic poza tym (brak elektryczntych szyb, lusterek ABS poduch itp). mam nadzieję że wielu żeczy się dowiem i w wielu pomogę.
- raffito
- Berbeć