Moderator: Moderator
Witam!
Witam wszystkich serdecznie. Od wczoraj jestem szczęśliwą (się okaże
) właścicielką golfa.
Planowałam zakup takiego auta już od jakiegoś czasu, wtedy znalazłam to forum i zaczęłam je podczytywać. Teraz mam już samochód oraz masę pytań i wątpliwości. Mam nadzieję, że wybaczycie mi brak wiedzy i czasem pewnie głupie pytania.
pozdrawiam
asia
) właścicielką golfa.
Planowałam zakup takiego auta już od jakiegoś czasu, wtedy znalazłam to forum i zaczęłam je podczytywać. Teraz mam już samochód oraz masę pytań i wątpliwości. Mam nadzieję, że wybaczycie mi brak wiedzy i czasem pewnie głupie pytania.
pozdrawiam
asia
- asiag251
ja rowniez Witam 

Niech Żyje Rodzina Gofrów
O to Moja Rakieta :
http://www.golf3.pl/topics2/moj-czerwon ... vt6874.htm
O to Moja Rakieta :
http://www.golf3.pl/topics2/moj-czerwon ... vt6874.htm
- Gruda
- Czytacz
1,9 TDI 110PS GTI
witam was serdecznie, jestem tutaj pierwszy raz także dopiero poznaje jak sie to tu wszystko kręci na tym forum. A trafiłem tu przez przypadek, gdy w google wpisałem GOLF III GTI i od razu wyskoczylo mi to forum.
A no wiec tak, nosiłem się długi czas z zamiarem zakupu samochodu dla siebie, chciałem wydać do 20 000 zl. Przejeżdzilem dwa dni w niemczech ponieważ miałem upatrzone tam golfy III w dieslu i wszystkie totalne DNO.
Wróciłem w nocy kolo 2 z zagranicy cały wkurzony i otworzyłem sobie intenet no i znalazłem:
golf III 1,9 TDI GTI. z poczatku nie wiedzialem co to znaczy jakies GTi 20 Jahre. Pojechalem zobaczyłem i szczęka mi opadła... jest to golfik z 98 roku z bogatym wyposazeniem 160 tys przejechane samochod czysciutki nic nie wytarte itp...
no i musze sie pochwalic ze dalem zaliczke i teraz na dniach jade po niego a już cały chory jestem
A no wiec tak, nosiłem się długi czas z zamiarem zakupu samochodu dla siebie, chciałem wydać do 20 000 zl. Przejeżdzilem dwa dni w niemczech ponieważ miałem upatrzone tam golfy III w dieslu i wszystkie totalne DNO.
Wróciłem w nocy kolo 2 z zagranicy cały wkurzony i otworzyłem sobie intenet no i znalazłem:
golf III 1,9 TDI GTI. z poczatku nie wiedzialem co to znaczy jakies GTi 20 Jahre. Pojechalem zobaczyłem i szczęka mi opadła... jest to golfik z 98 roku z bogatym wyposazeniem 160 tys przejechane samochod czysciutki nic nie wytarte itp...
no i musze sie pochwalic ze dalem zaliczke i teraz na dniach jade po niego a już cały chory jestem
-

peterl - Berbeć
no nie dziwie się że jesteś cały chory... wiem co to znaczy się napalic na autko... gratuluje i życzę wielu miłych chwil spędzonych w autku i oczywiście na forum
Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members