pozdrawiamModerator: Moderator
witam na forum czekam na fotki i krótki opis golfika oczywiście w odpowiednim dziale,a co do twojego pytania to to na dieslach sie nie znam za bardzo, ale wyposażenie masz nawet dobre
pozdrawiam
pozdrawiam-

pablo87 - Gaduła
Witam Wszystkich ;)
Chciałbym wszystkich powitać. Jako, że za parę dni stanę się szczęśliwym posiadaczem czerwonego golfa III z silniczkiem sdi, poczułem potrzebę sprawdzenia opinii, informacji oraz jakiegoś ogólnego forum o tym autku. Trafiłem na to forum i...
jestem pod wrażeniem. Czytając wasze posty jako gość zobaczyłem, że stworzyliście wspaniałe forum i można nawet powiedzieć, że wspólnotę. W wielu środowiskach golf uchodzi za samochód dla dresa. Przyznam, że sam uważałem tak przez długi czas zanim nie zacząłem takowym jeździć. VW rulez!
Kiedy tylko dostanę maszynę w swoje niecne ręce od razu zamieszczę fotki 
jestem pod wrażeniem. Czytając wasze posty jako gość zobaczyłem, że stworzyliście wspaniałe forum i można nawet powiedzieć, że wspólnotę. W wielu środowiskach golf uchodzi za samochód dla dresa. Przyznam, że sam uważałem tak przez długi czas zanim nie zacząłem takowym jeździć. VW rulez!
Kiedy tylko dostanę maszynę w swoje niecne ręce od razu zamieszczę fotki 
-

barendd - Czytacz
Witamy na forum... no cóż stereotypy....
Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
Witam Golfiarzy :)
Siema!
Jakiś czas temu stałem się posiadaczem cudnego golfa 3 GT Special 1.8 ABS lecz dopiero teraz zawitałem do waszego forum. Jestem z Chrzanowa. woj małopolskie.
Pozdro!
Jakiś czas temu stałem się posiadaczem cudnego golfa 3 GT Special 1.8 ABS lecz dopiero teraz zawitałem do waszego forum. Jestem z Chrzanowa. woj małopolskie.
Pozdro!
-

Admor - Czytacz