Moderator: Moderator
-

pawel_ns - Members
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
witam
Witam
Mam na imię Marta, pochodzę z Wrocławia ale 2 lata temu wybrałam małą wieś pod Wrocławiem jako miejsce na spędzenie reszty życia. Od 2 lat jestem również szczęśliwą posiadaczką golfa3 1,9 TDI, 90KM i jazda nim sprawia mi nielada frajdę, choć czasem potrzebna jest jakaś pomoc ze strony fachowców, bo autko jest z '94. Mam nadzieję, że właśnie na tej stronie znajdę ludzi, których będzie się można poradzić w wielu sprawach, bez obawy o to, że ktoś wykorzysta moją niewiedzę , brak fachowości i spróbuje mnie naciągnąć na dodatkowe i niepotrzebne koszta związane z ulepszeniem bądź naprawą auta, a możecie mi wierzyć, że jako kobieta niejedno głupstwo od mechaników słyszałam...
Pozdrawiam wszystkich, którzy służą pomocą i chwała moderatorom za taką stronkę 
Pozdrawiam wszystkich, którzy służą pomocą i chwała moderatorom za taką stronkę 
- Góral79
- Berbeć
rownierz witam
silniczek taki jak u mnie
mysle ze podczas uzytkowania na forum znajdziesz duzo fachowych porad i nie dasz sie juz glupim mechanikom 
silniczek taki jak u mnie
mysle ze podczas uzytkowania na forum znajdziesz duzo fachowych porad i nie dasz sie juz glupim mechanikom 
Ostatnio edytowano 8 maja 2008, o 18:17 przez pawel_ns, łącznie edytowano 1 raz
-

pawel_ns - Members
-

pablo87 - Gaduła