Moderator: Moderator
Witam... wal śmiało z pytaniami... po to tu wszyscy jesteśmy 

Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
Witam wszystkich!
Witam wszystkich fanatyków MK3! Mam nadzieje ze wspólnie rozwiążemy każdy problem.
-

spiaku - Czytacz
witam
witam, niestety moja przygoda z golfem juz sie zakonczyla
ktos na autosradzie zajechal mi droge i uciekl, auto po dachowaniu i do kasacji 
ktos na autosradzie zajechal mi droge i uciekl, auto po dachowaniu i do kasacji 
Sprzedam Golfa 3 GTI po dachowaniu
www.golf3gti.pl
www.golf3gti.pl
- BartekM
- Berbeć
służby mundurowe na to, ze nie ma sladu na tamtym aucie, wiec stracilem panowanie nad pojazdem mandat 300zl, na szczescie bylo AC na nie, ale drugiego takiego nie kupie było bardzo zadbane, sciagniete z niemiec 4l temu, nie bylo z nim żadnych problemow
zrobiono nim ponad 30tys km w Polsce. A czy golf bedzie nastepny to nie wiem, po wyp. ubezpieczenia nie starczy mi na takiego, bo do kazdego kupnego pewnie trzeba cos dolozyc, a w tamtym wszystko bylo cacy, ale napewno kiedys jeszcze jakis GTI bedzie, moze w dieslu
Auto serio dobrze nas osłonilo przy dachowniu mnie i pasazerowi nic sie nie stało mamy rysy na łapach od szkla i tyle, a dachowania 50m
zrobiono nim ponad 30tys km w Polsce. A czy golf bedzie nastepny to nie wiem, po wyp. ubezpieczenia nie starczy mi na takiego, bo do kazdego kupnego pewnie trzeba cos dolozyc, a w tamtym wszystko bylo cacy, ale napewno kiedys jeszcze jakis GTI bedzie, moze w dieslu
Auto serio dobrze nas osłonilo przy dachowniu mnie i pasazerowi nic sie nie stało mamy rysy na łapach od szkla i tyle, a dachowania 50m
Sprzedam Golfa 3 GTI po dachowaniu
www.golf3gti.pl
www.golf3gti.pl
- BartekM
- Berbeć
BartekM napisał(a):służby mundurowe na to, ze nie ma sladu na tamtym aucie
Nic nowego tempe kiełbasy
BartekM napisał(a):mandat 300zl
Przebolalem to samo..
A na wyplate odszkodowania to poczekasz ja juz 4 miesiac czekam i ni w ząb kasy nie widac.
Grunt że żyjecie to sie liczy.
Golf to mocne auto mimo wieku.
Przytocze cytat kolegi z innego 4um Golfa
- Kod: Zaznacz cały
Bodygard dobrze cie obronił...
- Adi