Moderator: Moderator
Cześć wszystkim
od 5 dni jestem posiadaczem Golfa III:) 1.6 Mam 21 lat, pierwsze auto, które miałem to UNO 1.4:D Biała rakieta, miałem je 2 lata, ale przyszedł czas na radykalne zmiany, więc zakupiłem GOLFA trzeciej generacji. Przekonałem się do tego auta gdyż zaraziła mnie nim moja koleżanka która tez jezdzi tym samym modelem. Gdy siadłem za kierownicą od razu chciałem go mieć. To taka krótka historia. To forum to istna kopalnia infomacji:0 nawet juz skorzystałem z jednej rady i będę często korzystał z tego forum. Jeśli zbiorę jakis bagaż doświadczeń z Golfem to chętnie podzielę się tu swoimi informacjami. pozdro
-

hitler87 - Czytacz
Witam
Witam wszystkich golfowiczow
nie wiem co tu sie powinno wpisac
wiec moze powiem ze mam Golfika od niedawna i bardzo mi przypadl do gust. Forum jest super
wczoraj juz po chwili udalo mi sie uzyskac pomoc w momencie gdy tego potrzebowalem... szkoda tylko ze zamiast najpierw zajrzec tutaj zabralem sie do prac elektrycznych
ale autko nadal jezdzi
ta osoba wie o kim mowie, dziekuje raz jeszcze, no i witam wszsytkich raz jeszcze
mam nadzieje ze zagoszcze tutaj na dluzej.
Pozdrawiam
nie wiem co tu sie powinno wpisac
wiec moze powiem ze mam Golfika od niedawna i bardzo mi przypadl do gust. Forum jest super
wczoraj juz po chwili udalo mi sie uzyskac pomoc w momencie gdy tego potrzebowalem... szkoda tylko ze zamiast najpierw zajrzec tutaj zabralem sie do prac elektrycznych
ale autko nadal jezdzi
ta osoba wie o kim mowie, dziekuje raz jeszcze, no i witam wszsytkich raz jeszcze
mam nadzieje ze zagoszcze tutaj na dluzej.
Pozdrawiam
- Litespeed
- Berbeć
-

pawel_ns - Members