Witam!
Fajny golfik. Dodaj troche więcej fotek.
Pozdrawiam
Moderator: Moderator
Witam nareszcie !!!!!
Witam klubowiczów...Jestem Szczepi...lat okolo 27...zamieszkały w Oslo......od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mk3 1.9 TDI wersja "Europe" (czyli wszelki możliwy wypas w środeczku)..narazie fotek jeszcze nie ma.....jak wróci od mechanika to odpucuje i porobie jakieś foto
P.S- dziekuje ludziom z forum szczególnie za porady...nigdy wczesniej nie miałem dieselka a dzięki forum jestem juz duuużo mądrzejszy.
- szczepi7
- Berbeć
-

pawel_ns - Members
Witam wszytkich
Witam wszystkich. Zna ktoś może wymiary i oznaczenia katalogowe paska od wspomagania i alternatora do GTD 1993 r? Mam jeszcze jedno pytanie. Może zabrzmi to dziwnie bo każdy obniża samochód a ja chce go podnieść. Na pewno zacznę od zmiany opon bo mam 195/40/15 - może zmieści się 195/75/15. Następnie chciałbym wstawić dystanse lub inne sprężyny. Czy ktoś wie jak w tani sposób podnieść golfa?? Od czerwca będę jeździł po polnych drogach i po polach więc koniecznie muszę podnieść samochód:) Na pewno też wstawię orurowanie (kongura) z przodu i może zabezpieczę miskę olejową oraz cały wydech. Pozdrawiam
Hiras
-

Hiras - Berbeć
Witam kolejnego uzytkownika 1,9 GTD
skoro będziesz zmieniał sprężyny to musiałbyś jakieś dłuzsze sobie załatwić żeby był wyższy
myśliwy czy jak?? nie lepiej terenówke było kupić jak przerabiać golfika na terenówke?
[ Dodano: 2008-04-17, 01:14 ]
właściwie to w tym dziale sie wita, a pytania zadaje sie w pozostałych odpowiednio do tego przeznaczonych działach, wtedy łatwiej bedzie innym odpowiadać na Twoje problemy...
napewno nie! co najwyżej profil przy tym rozmiarze felgi 55Hiras napisał(a):może zmieści się 195/75/15
Hiras napisał(a):Następnie chciałbym wstawić dystanse lub inne sprężyny. Czy ktoś wie jak w tani sposób podnieść golfa??
skoro będziesz zmieniał sprężyny to musiałbyś jakieś dłuzsze sobie załatwić żeby był wyższy
Hiras napisał(a): Od czerwca będę jeździł po polnych drogach i po polach więc koniecznie muszę podnieść samochód:) Na pewno też wstawię orurowanie (kongura) z przodu i może zabezpieczę miskę olejową oraz cały wydech
myśliwy czy jak?? nie lepiej terenówke było kupić jak przerabiać golfika na terenówke?
[ Dodano: 2008-04-17, 01:14 ]
właściwie to w tym dziale sie wita, a pytania zadaje sie w pozostałych odpowiednio do tego przeznaczonych działach, wtedy łatwiej bedzie innym odpowiadać na Twoje problemy...
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
szybki robilem w zakladze w nowym saczu
za wszystkie szyby /oczywiscie bez duzej przedniej/ dalem 450 zl
za wszystkie szyby /oczywiscie bez duzej przedniej/ dalem 450 zl-

pawel_ns - Members