Zmieniarka 20 jahre

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Zmieniarka 20 jahre

Postprzez happysc » 10 sty 2012, o 10:45

Witam, czy ktoś się orientuję czy taką zmieniarkę da się podłączyć do zestawu nokia dsp??

http://allegro.pl/zmieniarka-panasonic- ... 81259.html
Było: Fiat 126p(93r), Golf III 1.9 CL TD(94r), GOLF II 1.3 CL(88r), Golf III 1.6 GL(97r), Audi A3 1.9 TDi(98r), MK3 GTi 20 Jahre(96r), MK4 TDi 110PS(01r)
Jest: Polo 6n2 GTi 125ps
Avatar użytkownika
happysc
Gaduła
 
Posty: 549
Dołączył(a): 25 mar 2008, o 20:13
Lokalizacja: Sosnowiec

Zmieniarka 20 jahre

 

Postprzez marcinkoz2910 » 10 sty 2012, o 12:18

W nokia DSP w radiu jest wejście na zmieniarkę na kostkę ISO 10PIN oczywiście mowa o radiu Gamma 4

taka kostka tam jest --> http://www.google.pl/imgres?q=iso+10pin ... 29,r:2,s:0

Nie widzę jakie wyjście ma ten przewód ale w razie czego tu masz przepis jak zrobić sobie taką przejściówkę --> http://elektron.pol.lublin.pl/users/djl ... ilchan.htm

Ja też mam zmieniarkę Panasonica ale na 8CD ale radio obsługuje tylko 6CD ale wszystko działa
Avatar użytkownika
marcinkoz2910
Members
 
Posty: 4293
Dołączył(a): 20 lip 2008, o 15:16
Lokalizacja: Pogórze /k. Skoczowa

Postprzez happysc » 10 sty 2012, o 12:55

no właśnie ja szukam do swojego bo chcę zachować wszystko tak jak fabryka dała :) a samo radio mi nie wystarcza :)
Było: Fiat 126p(93r), Golf III 1.9 CL TD(94r), GOLF II 1.3 CL(88r), Golf III 1.6 GL(97r), Audi A3 1.9 TDi(98r), MK3 GTi 20 Jahre(96r), MK4 TDi 110PS(01r)
Jest: Polo 6n2 GTi 125ps
Avatar użytkownika
happysc
Gaduła
 
Posty: 549
Dołączył(a): 25 mar 2008, o 20:13
Lokalizacja: Sosnowiec

Postprzez marcinkoz2910 » 10 sty 2012, o 13:25

zawsze można podłączyć emulator zmieniarki ale to koszt około 300zł
Avatar użytkownika
marcinkoz2910
Members
 
Posty: 4293
Dołączył(a): 20 lip 2008, o 15:16
Lokalizacja: Pogórze /k. Skoczowa

Postprzez happysc » 10 sty 2012, o 13:40

właśnie nie chcę emulatora, długo nad nim myślałem i stwierdziłem że chcę ori :)
Było: Fiat 126p(93r), Golf III 1.9 CL TD(94r), GOLF II 1.3 CL(88r), Golf III 1.6 GL(97r), Audi A3 1.9 TDi(98r), MK3 GTi 20 Jahre(96r), MK4 TDi 110PS(01r)
Jest: Polo 6n2 GTi 125ps
Avatar użytkownika
happysc
Gaduła
 
Posty: 549
Dołączył(a): 25 mar 2008, o 20:13
Lokalizacja: Sosnowiec

Postprzez marcinkoz2910 » 10 sty 2012, o 13:43

no to tak jak pisałem wyżej sprawa wygląda w opisie auta mam foto mojej zmieniarki
Avatar użytkownika
marcinkoz2910
Members
 
Posty: 4293
Dołączył(a): 20 lip 2008, o 15:16
Lokalizacja: Pogórze /k. Skoczowa


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość