Zablokowane radio BETA V z MK4 (Philips)

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Zablokowane radio BETA V z MK4 (Philips)

Postprzez Leito » 12 lis 2009, o 21:30

Witam wszystkich. Mam pewien problem... Wiadomo, że po odłączeniu radia potrzebny jest kod... :/ no i tu pojawia się problem... Kodu nigdzie nie ma... Szukałem we wszystkich możliwych miejscach, ale nigdzie nie znalazłem.... Dodatkowo wyczytałem, że radia tego typu produkcji Philipsa nie można odblokować poprzez wpisanie kodu wygenerowanego przez kalkulator :/ Czy to prawda? Jeśli tak to zostaje jedynie udać się z tym radiem do jakiś firmy etc? Bo ponoć jedynym wyjściem z tej sytuacji jest zgranie pamięci z procesora... :zakrecony: Czekam na wasze odpowiedzi. Jeśli jednak jest możliwe odblokowanie przez program typu kalkulator to piszcie a wtedy podam seriale itp. ;) Pozdro
Leito
Members
 
Posty: 1528
Dołączył(a): 15 lip 2008, o 19:40
Lokalizacja: Janówko k. Brodnicy
Rocznik: 2000
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Zablokowane radio BETA V z MK4 (Philips)

 

Postprzez Basior1997 » 12 lis 2009, o 21:39

no forum sa kalkuratory do sciagnieca jak to sie nie uda to elektronika i wiem ze cos tam w radiu lutuja i rozblokowuja ale jak to robia to tajemnica lasu :lol:

[ Dodano: 2009-11-12, 20:40 ]
http://www.golf3.pl/topics28/kalkulator ... vt2432.htm
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic :)
Avatar użytkownika
Basior1997
Members
 
Posty: 591
Dołączył(a): 19 paź 2008, o 19:56
Lokalizacja: DGR/PL

Postprzez marcinkoz2910 » 12 lis 2009, o 23:28

Leito napisał(a):Szukałem we wszystkich możliwych miejscach, ale nigdzie nie znalazłem.
a patrzyłeś na płycie głównej bo ja kiedyś miałem w radiu zapisany kod na płycie głównej (musisz zdjąć obudowę)

Podaj numer VIN i producenta to Ci poszukam kodu

:!: :!: MAM NADZIEJĘ ŻE RADIO NIE JEST KRADZIONE :!: :!:

Jeśli nic nie znajdę to tylko programator i odczyt z procka (pamięci)
Avatar użytkownika
marcinkoz2910
Members
 
Posty: 4293
Dołączył(a): 20 lip 2008, o 15:16
Lokalizacja: Pogórze /k. Skoczowa

Postprzez Leito » 13 lis 2009, o 14:18

:hyhy: nie jest kradzione :P

VWZ6Z2X1310111, Philips
Leito
Members
 
Posty: 1528
Dołączył(a): 15 lip 2008, o 19:40
Lokalizacja: Janówko k. Brodnicy
Rocznik: 2000
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez marcinkoz2910 » 13 lis 2009, o 22:32

Sprawdź 4718 lub 7481 jak nie ruszy to serwice się kłania
Ostatnio edytowano 14 lis 2009, o 21:09 przez marcinkoz2910, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
marcinkoz2910
Members
 
Posty: 4293
Dołączył(a): 20 lip 2008, o 15:16
Lokalizacja: Pogórze /k. Skoczowa

Postprzez Leito » 13 lis 2009, o 22:37

Ok, dzięki wielkie, zobaczymy co z tego będzie :P
Leito
Members
 
Posty: 1528
Dołączył(a): 15 lip 2008, o 19:40
Lokalizacja: Janówko k. Brodnicy
Rocznik: 2000
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez GITgostek » 16 lis 2009, o 17:10

tą serie V ja do gościa takie radia daje , 15zł za sztuke bierze rozkodowanie i zajmuje mu to 10minut jedna sztuka

żeby je do trójki wcisnąć trzeba jeszcze kostke i kable pozmieniać , bo czasami jak ktoś nie wie to myśli że uszkodzone bo tak tylko raz mrugnie
Avatar użytkownika
GITgostek
Badacz tematu
 
Posty: 270
Dołączył(a): 28 lip 2008, o 17:29
Lokalizacja: dolnośląskie


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości