Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wzmacniacz
mam takie pytanko mam wzmacniacz i on sie swieci w tu jest pytanie czy da sie cos zrobic zeby bylo mozna jakos jego wylanczas jak sie nie chce sluchac? bo on sie wylaczy dopiero jak wyciagne kluczyk ze stacyjki a jak kluczyk zostaje w stacyjce to sie swieci wzmacniacz, i czy mozna np. kable minus przeciac w wstawic wlacznik jakis albo cos podobnego?
Łukasz.
-

lukas2087 - Badacz tematu
tak ale nigdy nie próbuj robic wyłącznika na masie czy tym bardziej na plusie tak jak napisał tomekzmc tylko na sterującym
-

puczek - Czytacz
tzn. chcesz wyłączyć samo podświetlenie czy wogóle wzmacniacz chcesz wyłączać jak gra radio bo jak podświetlenie samo to trzeba wzmacniacz rozbierać i tam coś kombinować ale to jest ryzykowne można jakieś potrzebne kable poodłączać i popsuć wzmacniacz 

-

tomekzmc - Czytacz
aha bo to chodzi o to jak mam radio wylaczne wogole nie gra to wzmacnacz sie swieci dopuki nie wyciagne kluczyka ze stacyjki i chodzilo mi o to czy da sie zrobic cos ze mozna wylaczyc oswietlenie
Łukasz.
-

lukas2087 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio