Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-

MK3Seba - Czytacz
bogib184 napisał(a): myślę, że nie gorszy jak budżetowy RF P1
nie no nie przesadzajmy
głośnik za 90 zł nie może dobrze grać, a jak by tak było, to dawno było by głośno o tym w sieci i w śród audio-maniaków, a na pewno sporo by się tego pojawiło na allegro
miałem dość świeże te kolumny, sprzed 3ch lat mniej więcej, rewelacji nie było, nie chciał bym mieć tego w aucie, prędzej jakiegoś prostego JBLa bym wolał, przynajmniej siedzą jakiś czas w CA, STX robi głównie kolumny domowe, więc CA to u nich "dodatek" do ofertyMoje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ja mam 2x8" i powiem, że wole te niż MDS-08, który jest znacznie droższy.
Poza tym 10" to koszt 124zł, a nie 90zł, no i przesyłka badajże 25,6zł
JBL-a to już bym nie chciał. Tu przepłaca się słono i to za sam napis JBL.
Co do głośników STX samochodowych, to jest tego trochę w sieci.
Chociażby poprzednia seria AWX byłą OK, tak samo można znaleźć pochlebne info na temat wooferów
Poza tym 10" to koszt 124zł, a nie 90zł, no i przesyłka badajże 25,6zł
JBL-a to już bym nie chciał. Tu przepłaca się słono i to za sam napis JBL.
Co do głośników STX samochodowych, to jest tego trochę w sieci.
Chociażby poprzednia seria AWX byłą OK, tak samo można znaleźć pochlebne info na temat wooferów
- gawior
- Gaduła
PiJey88 napisał(a):bogib184 napisał(a): myślę, że nie gorszy jak budżetowy RF P1
nie no nie przesadzajmy![]()
głośnik za 90 zł nie może dobrze grać, a jak by tak było, to dawno było by głośno o tym w sieci i w śród audio-maniaków, a na pewno sporo by się tego pojawiło na allegromiałem dość świeże te kolumny, sprzed 3ch lat mniej więcej, rewelacji nie było, nie chciał bym mieć tego w aucie, prędzej jakiegoś prostego JBLa bym wolał, przynajmniej siedzą jakiś czas w CA, STX robi głównie kolumny domowe, więc CA to u nich "dodatek" do oferty
Pieniądze grają, od kiedy ? Nie może dobrze grać ? Nie przesadzaj, pieniądze nie grają, logo nie gra, ten przetwornik kosztuje 150 PLN, porównywałem z JBL i kilkoma głośnikami (PB S10) - myślisz, że są od niego lepsze, bo kosztuję drugie tyle ? Śmiech
Ciekawe dlaczego AMA BL165 za 90 PLN daje takim basem i tak kopie, że zawstydza głośniki po 500, tweeter za 15 PLN potrafi grać lepiej jak za 200 PLN - pieniążki nie grają, tak samo parszywe logo JBL, który syf robi do łomotu, bazując na starej marce z lat 90-tych. Ciekawe dlaczego chłopacy za SCA wygrywają pucharki na głupim głośniku za 90 PLN 
Pomogę w montażu i wyborze sprzętu Car Audio
Clarion DRX-788 RUSB>Helix Esprit H400>Phase CFS 165>Helix B2 Precision>Phase CFS Tweeter>Helix H1000 Esprit>u-Dimension RM 210SL
Clarion DRX-788 RUSB>Helix Esprit H400>Phase CFS 165>Helix B2 Precision>Phase CFS Tweeter>Helix H1000 Esprit>u-Dimension RM 210SL
- bogib184
- Gaduła
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio